Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 17:00

29.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolany neměly proti Tišicím šanci


Branky


0

Až do úplného konce se rozhodli protáhnout svou jízdu soutěží Tišice. Fotbalisté Dolan pro ně nebyli žádnou překážkou. Domácí se navíc po tomto neúspěchu propadli na poslední místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tišice na hřišti dominují

V prvních minutách se oba týmy oťukávaly a na každé straně statistici zaznamenali po jedné nepříliš nebezpečné střele. Vážnější akce vznikla až v 11. minutě, kdy Dokoupil oklamal u pravé lajny jednoho z obránců domácích a naservíroval balón na hlavu Prejzka, který však minul. Ve 13. minutě se stejný střelec už prosadil – po střele Vostřela vznikl ve vápně domácích zmatek, ve kterém se nejlépe zorientoval právě Prejzek a hosté šli do vedení. 0:1. Bohužel, při pokusu o odkop se zranil domácí brankář Nejedlý a musel být střídán. Další šance na zvýšení náskoku hostí přišly ve 23. minutě, kdy po závaru před domácí brankou hned dvakrát zvonila branková konstrukce za zády náhradního brankáře Švancary. O minutu později nevyužil skvostné přihrávky Laudy Prejzek. Ve 26. minutě se skóre měnilo a opět v náš prospěch – centr Karlíka z rohového kopu našel přesně hlavu Veselého a ten skóroval ve druhém zápase v řadě. 0:2. O dvě minuty později mohl Veselý přidat svojí druhou branku, kdyby zužitkoval pěkné vysunutí Dokoupila. Ve 38. minutě potáhl míč po levé straně Brzoň, zpětnou přihrávkou našel Vostřela a skóre narostlo na 0:3. Ve 40. minutě se středem prodral Prejzek a dloubákem přehodil bezmocného gólmana. 0:4. Zkázu prvního poločasu pro domácí dokonal opět Prejzek – ve 45. minutě po centru Dokoupila zkompletoval hattrick.

 

 

Brankář Hádek jde do pole

Do druhé půle si posty vyměnil Hádek s Karlíkem a byl to právě tišický gólman, který ve 47. minutě postupoval sám na brankáře, leč vysoko přestřelil. V 53. minutě předvedl své brankářské umění Karlík, když výborně zasáhl proti střele Morávka. V 69. minutě pláchl po pravé straně Veselý, který předložil gólovou přihrávku Dokoupilovi. Pro něj nebyl problém navýšit skóre na již hrozivých 0:6. O minutu později potěšil domácí fanoušky Holeček, který vstřelil čestný úspěch domácích. V 75. minutě si Kasal srovnal balón na levačku a trefil spojnici tyče a břevna. V 78. minutě proti Laudově střele výborně zasáhl Švancara a stejně si vedl na druhé straně i Karlík proti nebezpečné střele Holečka. Poslední změnu skóre mohla znamenat střela Morávka, která šla těsně vedle branky, a tak hosté zvítězili vysoko 1:6.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolany
Lukáš Moravec - vedoucí mužstva: Hosté od počátku byli pohyblivější a fotbalovější a věděli si s míčem rady téměř v každé situaci. My bránili obětavě a pokoušeli se o rychlé protiútoky. Ale bohužel vždy nám selhala přihrávka a začalo se běhat bez míče znovu. Rozhodujícím momentem se ukázala situace před první brankou, když jsme opět udělali fatální chybu před brankou a soupeř se snadno dostal do vedení. Je smutné, že chyby dělají zkušení hráči. K dovršení celé smůly se ještě vážně při této situaci zranil brankář Nejedlý a při absenci dvou dalších brankářů (bratr na dovolené, druhý brankář Handl ve stavu zraněných) se musel do branky postavit stoper rezervy Švancara. Ten udělal několik výborných zákroků, ale do šatny lovil míč z branky ještě 4x. Výsledek je možná krutý z hlediska výsledku, ale zasloužený z hlediska herního projevu. Ještě, že už sezóna končí.

TJ Sokol Tišice
Radek Zámečník - trenér: S prvním poločasem jsem spokojen, druhý se dohrával již jen z povinnosti a nemělo to s fotbalem mnoho společného. Doufáme a přejeme brzké uzdravení domácímu gólmanovi Nejedlému.



Sestavy


TJ Sokol Dolany
J. Nejedlý [-] (15. J. Švancara [-] ) - F. Lejsek [-] , J. Těšík [-] (78. M. Kotoun [-] ) , M. Semerád [-] , T. Svoboda [-] - R. Hulínský [-] , O. Morávek [-] , P. Holeček [-] , P. Špička [-] - J. Vondra [-] - D. Holouš [-]

TJ Sokol Tišice
Š. Karlík [-] - M. Novák [-] (46. P. Driml [-] ) , P. Lauda [-] - T. Prejzek [-] (46. J. Toman [-] ) - J. Veselý [-] , D. Fabián [-] , T. Brzoň [-] (78. L. Pochman [-] ) , M. Brodský [-] , M. Hádek [-] , M. Vostřel [-] (58. L. Kasal [-] ) , J. Dokoupil [-]

ŽK: 63. J. Veselý .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: VÁŽAN Radek - BRAUNŠVEIG Vojtěch, DUDOK Luděk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.