Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

21.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tišice dokázaly otočit zápas


Branky


0

Nadějně rozehrané utkání na hřišti lídra tabulky nedokázali Všestudští dovést do vítězného konce. Tišice totiž předvedly drtivý závěr a čtyřmi góly si pojistili první místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapivé vedení Všestud

Problém v brankovišti museli po utkání na Pšovce řešit fotbalisté Tišic. Gólmanská jednička Hádek byla totiž v závěru utkání vyloučena, a do branky tak musel opět po delší době zkušený Karda. Na výborný výkon ze Pšovky nemohl navázat také útočník Toman, který si ze zápasu odnesl zranění. Hosté k zápasu přijeli i se svým útočníkem Podivínským, který si z minulého zápasu v Libiši odnesl nepříjemné zranění hlavy. Hosté od začátku nasadili proti favoritovi velmi důraznou obranu, se kterou si domácí nevěděli příliš rady, a tak se spíše poštěli do střel z větší vzdálenosti. Pokusy Vostřela z 10. minuty a Štěpána z 18. minuty ale brankář Lorenc s námahou zlikvidoval. Další šance na sebe nechala čekat až do 40. minuty, kdy krásný průnik Laudy Prejzek z výborné pozice poslal vysoko nad. Ve 44. minutě došlo k nebezpečné srážce Fabiána s protihráčem, rozhodčí nechal navzdory ležícím hráčům pokračovat ve hře a hosté trestali nekoncentrovanost domácí obrany gólem Poláka. 0:1.

 

Tišice obrací vývoj

Druhá půle začala tak, jak první skončila. Hosté hráli opravdu až na hranici tvrdosti, za což si od sudího Pixy pravidelně odnášeli žlutá varování, svůj účel to ale plnilo - kombinační hra se domácím nedařila. Vysvobození Tišickým přinesla 60. minuta, kdy jim pomohlo nedorozumění obránce s brankářem, kterého využil Dokoupil a srovnal na 1:1. To nakoplo celý tým a za vytrvalého povzbuzování svých Ultras se domácí hnali za další brankou. Ta přišla o deset minut později – po centru Prejzka hlavou uklidil míč Fabián. 2:1. V 74. minutě se probil podél velkého vápna Prejzek, nabil Veselému a jeho střela i s pomocí hostujícího obránce skončila v brance. 3:1. V této chvíli na hřišti existovalo jen jedno mužstvo, a to i díky nekázni hostí, na kterou doplatil Koudelka vyloučením. V 78. minutě se po pravé straně prosmýkl Prejzek a z nahrávače se stal střelec. 4:1. Zdramatizování ale přišlo hned vzápětí, když domácí nabídli jako na zlatém podnose míč Samkovi, který příležitostí nepohrdl. 4:2. Hosté ale i díky hře v oslabení v závěru nestačili fyzicky a Tišičtí tak udělali další krůček k vítězství v soutěži.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tišice
Radek Zámečník - trenér: První poločas byl z naší strany bez pohybu a bez zaujetí, což se promítlo do našeho výkonu. Po pohovoru o poločasové přestávce měla naše hra stoupající úroveň, což mělo za následek vstřelené branky. Zápas byl hodně nervózní a ze strany hostí nepřiměřeně tvrdý, spousta zákeřných faulů až na hranici zdraví. Teď se musíme dát do kupy a kvalitně připravit na těžký venkovní dvojzápas

SK Viktoria Všestudy
Ivo Lorenc - brankář: Přijeli jsme na první tým s tím, že si to s nimi zkusíme rozdat v rovnocenném utkání. První poločas jsme byli hodně aktivní při napadání rozehrávky soupeře a chvílemi i lepší. Polákem jsme navíc vstřelili gól. Do druhé půlky jsme nastoupili se stejným úkolem. Bohužel, to co jsem předvedl já, byl nůž do zad vlastním hráčům. Moje individuální chyba při prvním a následně i při dalších gólech, které musím chytat, nás poslala do kolen. Tým byl pak nervózní a z toho pramenila podrážděnost týmu a spousta žlutých a následně i červená karta. Pozitivum je, že tým se snažil hrát dál a snížil na 4:2. Myslím, že to byl dobrý zápas, bohužel s horším koncem pro nás.



Sestavy


TJ Sokol Tišice
T. Karda [-] - P. Štěpán [-] , T. Brzoň [-] (90. M. Preisler [-] ) - P. Lauda [-] , M. Novák [-] - T. Prejzek [-] - P. Driml [-] , D. Fabián [-] (79. L. Kasal [-] ) , J. Veselý [-] , M. Vostřel [-] , J. Dokoupil [-] (75. Š. Karlík [-] )

SK Viktoria Všestudy
I. Lorenc [-] - K. Závacký [-] , R. Samek [-] , P. Koudelka [-] , M. Rada [-] , M. Samek [-] - M. Švancara [-] , J. Polák [-] (62. M. Bulva [-] ) , A. Loškoski [-] , M. Hakl [-] - V. Podivínský [-]

ŽK: 32. R. Samek , 41. J. Polák , 50. M. Rada , 56. M. Švancara , 62. P. Koudelka , 67. V. Podivínský , 71. M. Samek , 79. M. Bulva . ČK: 75. P. Koudelka .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: PIXA Josef - SLAVKOVSKÝ Marian, MOŠKO Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.