Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

20.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velký Borek poprvé na jaře klopýtl


0

Hattrick Guttenberga mladšího zajistil domácímu Mšenu cennou výhru nad velmi dobře hrajícím Velkým Borkem. Hosté tak zaznamenali první jarní ztrátu bodů a těšit je může jen zaváhání Tišic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky na každé straně

Hosté přijeli do Mšena potvrdit skvělou formu, když ze 4 zápasů dokázali vytěžit plný počet bodů. Tentokrát se ale museli obejít bez několika důležitých hráčů základní sestavy - kapitána Kubišty a ofenzivních tahounů Růžičky s Lamačem. I tak ale od začátku udávali tempo hry fotbalisté Velkého Borku a vytvořili si optickou převahu. Hosté mohli jít do vedení po promáchnutí domácího stopera, Kováč si v úniku ale vylámal zuby na Hnízdilovi. Do vedení tak šli domácí, kterým se podařila krásná křídelní akce, po které Stejskal vyslal přesný centr na hlavu Guttenberga ml., jehož hlavička zamířila přesně k tyči. 1:0. Hosty tato branka trochu znervózněla a více dopředu se začali dostávat hráči Mšena. Paradoxně to ale byli hosté, kdo dokázal skórovat. Stalo se tak ve 35. minutě, kdy se po rohovém kopu prosadil hostující stoper Mihalík. 1:1. Hned o dvě minuty později už hosté vedli, když Kováč tentokrát chybnou rozehrávkou domácích nepohrdnul a zamířil přesně. 1:2. Mšeno se ale dokázalo ještě do poločasu vzchopit a byl to opět Gittenberg ml., kdo dokázal zužitkovat krásnou kolmici skrz obranu. Po první půli tak byl stav nerozhodný 2:2.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zkompletovaný hattrick Guttenberga

Do druhé půle nastoupily oba týmy mnohem soustředěněji a k vidění tak byl boj především uprostřed hřiště. Přesto se diváci nenudili, protože se oběma týmům dařily průniky po stranách, ze kterých pramenily centrované míče do vápna. Po jednom z mnoha průniků agilního Stejskala se v 68. minutě opět prosadil Guttenberg ml. a svým třetím gólem v zápase poslal domácí do vedení 3:2. Tato branka změnila ráz utkání, domácí se zatáhli do obranné ulity a aktivitu logicky přebrali hosté. Domácí obrana je ovšem pozornou hrou nepouštěla do šancí. A když se Mšenským 2 minuty před koncem povedl ukázkový brejk, který zakončil Šledr na 4:2, bylo o vítězi utkání rozhodnuto. Pro domácí to byl první tříbodový zisk v jarní části soutěže a potvrdili tak, že se jim proti Velkému Borku daří. Však také tomuto týmu dokázali nasázet celou třetinu všech branek, které zatím v průběhu soutěže obdržel!



Ohlasy k zápasu


SK Mšeno
Jiří Guttenberg - hrající trenér: V tomto utkání bylo vidět, že chceme uspět a na hřišti jsme pro to dělali maximu. I když jsme prohrávali, dokázali jsme se semknout a výsledek otočit. Za výkon ve druhé půli jsme si výhru podle mne zasloužili. Pochvalu za odvedený výkon dnes zaslouží celý tým. Přesto musím vyzdvihnout 2 hráče a to Guttenberga ml. jako střelce a Stejskala, který byl dnes naším vrchním gólovým nahrávačem. Pokud bychom takto přistupovali ke všem zápasům, byli bychom v tabulce určitě výš.




Sestavy


SK Mšeno
D. Hnízdil [-] - V. Závěšický [-] (82. M. Demen [-] ) , O. Šledr [-] , R. Kolumpek [-] , J. Guttenberg ml. [-] , D. Kolumpek [-] , T. Chmelík [-] (84. O. Kolumpek [-] ) , J. Vaněk [-] , M. Stejskal [-] , J. Guttenberg st. [-] , J. Tyle [-]

SK Slavia Velký Borek
L. Procházka [-] - T. Krajník [-] , Z. Štrupl [-] (60. R. Balog [-] ) , L. Krajník [-] , J. Kováč [-] , M. Mihalík [-] , R. Kubina [-] , J. Ryba [-] , D. Ubry [-] , J. Doležal [-] (36. P. Šejnoha [-] ) , T. Pavlík [-]

Počet diváků: 30. Rozhodčí: ŠVANCARA Miloslav - SLAVKOVSKÝ Marian, TICHÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.