Černý Dub si doma poradil s Dívčicemi


Branky


28. M. Švercl , 79. F. Kapoun - 24. V. David
0

Ve 21. Kole přivítal Černý Dub na domácím hřišti hráče Dívčic. Domácí hráči minulé kolo schytali pět branek na hřišti v Úsilném a nyní je čekal tým, který jako jediný v tomto ročníku porazil postupující Týn B. Dívčice, přijely v dobrém rozpoložení a určitě chtěly navázat na podzimní výhru 4:1 z domácího hřiště.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl jednu branku na každé straně

Černý Dub v dalším mistrovském utkání přivítal na svém hřišti Dívčice. Začátek zápasu nabídl přítomným divákům opatrný fotbal s minimem šancí. Postupem času dostávali více do hry Dívčice. Ovšem i defenziva hostí musela být pozorná. První vážnější akce zápasu přišla ve 24. minutě a hned z toho byla úvodní branka zápasu. Krásný centr Hájka si zpracoval Václav David, který povedeným lobem přes brankáře Trnku poslal hosty do vedení – 0:1. O chvilku později mohli hosté přidat další branku. Naštěstí pro domácí Václav Strnad po samostatném úniku mířil jen těsně vedle pravé tyče. A tak platilo otřepané, nedáš, dostaneš. Domácí rozehráli roh na krátko, na střed si naběhl Michal Švercl a tečovanou střelou prostřelil brankáře Kácala – 1:1. Hosté z Dívčic měli ještě několik slušných příležitostí, ale vstřelit další branku se nepodařilo. Poločasové skóre tak bylo nerozhodné 1:1.

Černému Dubu vystřelil tři body Kapoun

Druhý poločas se odehrál ve znamení nepřesností na obou stranách. Aktivnějším týmem, ale byli přeci jenom domácí. Dívčice si nedokázaly pořádně přihrát a tím pádem se nedostaly ani do žádné větší brankové příležitosti. Celá druhá polovina zápasu nabídla průměrnou až podprůměrnou podívanou. Vypadalo to, že obě mužstva se rozejdou smírně, ale deset minut před koncem zápasu obešel tři dívčické hráče domácí Kapoun a přesnou střelou do šibenice vystřelil domácímu mužstvu tři body. Černý Dub si tak doma připsal 3 body za výhru 2:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Černý Dub
Václav Welser ml. (hráč): "Po minulém kole v Úsilném, kdy jsme zápas naprosto nezvládli, jsme se chtěli s Dívčicema porvat o 3 body a před koncem soutěže ještě postoupit o pár míst tabulkou. Zápas to byl opatrný z obou stran. První branku jsme dostali zbytečně, když Tadeáš špatně načasoval výběh proti hostujícímu Davidovi a ten ho přehodil. Naštěstí chvilku na to jsme vyrovnali. Druhý poločas jsme byli jednoznačně lepší. Dívčice druhou půli, ani jednou neohrozily naši branku. Fotbal to pohledný nebyl, ale každý z týmu plnil svoje úkoly na výbornou a hosty jsme chvílemi i přehrávali a vstřelili vítěznou branku."

TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): "Do utkání jsme odjeli bez šesti hráčů základní sestavy a hra tomu také odpovídala, přesto jsme dokázali vstřelit první branku. Bohužel se ukázalo, že hráli kluci, kteří nebyli dlouho na hřišti."



Počet diváků: 28. Rozhodčí: STACH Josef - KRČMÁŘ Jiří (N), VOVES Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.