3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 16:30

13.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mokré si připsalo tři body a odskočilo Dubu v tabulce


Branky


0

Souboj šestého Mokrého a sedmého Dudu sliboval vyrovnanou partii. Domácí hráči si po prohře v Týně chtěli připsat první jarní body. Hráči Dubu se naopak těžili, že si konečně na jaře kopnou do míče. V prvním kole si sice připsali tři body do tabulky, ale jen díky nedostavení soupeře z Bukovska.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný duel přinesl i vyrovnaný stav po prvním poločase

Důležitý zápas pro oba celky. Černý Dub se dotáhl po kontumovaném zápase s Dolním Bukovskem na rozdíl jednoho bodu na Mokré a dalo se čekat vypjaté utkání. Samotný zápas začal velmi zvolna, hra se odehrávala převážně mezi vápny a mnoha šancí se přítomní diváci nedočkali. První velký vzruch tak přišel až s vedoucí brankou Mokrého. Hrádek sklepl míč na střed hřiště Štumbauerovi, který přešel přes stopera hostí a přihrávkou na roh malého vápna oslovil ke skórování Housku, který se nemýlil – 1:0. Do poločasu ale dokázali hosté odpovědět. Po zmatku v domácí obraně se střelou z vápna prosadil Švercl – 1:1. Do šaten se tak šlo za nerozhodného stavu.

Druhý poločas patřil domácím

Druhý poločas se obraz hry příliš nezměnil. I přesto šli domácí brzy do vedení. Ve 48. minutě se po rohovém kopu prosadil hlavou Hrádek – 2:1. Domácí dobře pokrývali střed hřiště a hostům se kombinačně příliš nedařilo. S postupem času vrhli hosté všechny síly do útoku ve snaze utkání vyrovnat. Snaha Dubu ovšem buď končila v rukavicích výborně chytajícího Alexi nebo daleko za okrajem lesa. Otevřená obrana byla vodou na mlýn Mokrého. V 80. Minutě Hrádek přihrál míč do kraje rozběhlému Štumbauerovi, který posunul míč před branku na Benedu a ten vsítil premiérový gól v dresu Mokrého. Pojistil tak vedení domácích a zároveň stanovil konečný účet zápasu 3:1. Tým Mokrého si tak po prohře v Týně doma spravil chuť a svému dnešnímu soupeři v tabulce odskočil na rozdíl čtyř bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Mokré
Petr Štumbauer (hráč): "Zápas to byl vyrovnaný, kde se Dub prezentoval hlavně nepříjemnou hrou do těla a dohráváním soubojů. Dařilo se nám pokrýt střed hřiště, využívat občasné zmatky v obraně soupeře a jednoduchou kombinací přecházet do útoku. Splnili jsme tak povinnost získat doma tři body."

TJ Slovan Černý Dub
Václav Welser ml. ( hráč ): "Hrálo se převážně mezi vápny, chvílemi se na to nedalo ani koukat. Jak domácí tak hosté hráli nakopávané balony a tak nebylo moc šancí k vidění. V závěru poločasu se prosadili střelci na obou stranách a vyrovnaná půle skončila remízou. Vstup do druhé poločasu se povedl domácím a po chvilce šli do vedení. My vrhli všechny síly do útoku, ve snaze vyrovnat a neodjet s prázdnou. Bohužel v zakončení se nám nedařilo a v závěru domácí pojistili své vedením třetí brankou."



Sestavy


TJ Mokré
N. Alexa [-] - Č. Alexa [-] , L. Tancer [-] , P. Štumbauer [-] , R. Rottner [-] (53. J. Hrabánek [-] ) , J. Návara [-] - P. Dvořák [-] , R. Beneda [-] - D. Hrádek [-] , P. Houska [-] (70. V. Voleman [-] ) - R. Holický [-]

TJ Slovan Černý Dub
M. Lomský [-] - R. Hojda [-] , M. Frdlík [-] , R. Hauser [-] , V. Vaňač [-] (70. R. Mičan [-] ) - M. Liebl [-] (50. R. Tůma [-] ) , O. Tomáš [-] , M. Švercl [-] , F. Kapoun [-] - D. Schneider [-] , M. Novotný [-] -

ŽK: 62. R. Holický .
Hráči zápasu: N. Alexa , P. Štumbauer , D. Hrádek - M. Novotný .
Počet diváků: 42. Rozhodčí: STACH Josef - MATĚJKA Zdeněk (N), KRČMÁŘ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.