0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

24.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

OBRAZEM: Kamenice doma dostala výsledkovou "facku"


Branky


21. M. Restej , 59. J. Rusý , 88. J. Rusý
0

Křešice vytěžily na Děčínsku z minima maximum a měly by se zachránit.

 

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kaňkou bylo těžké zranění Patky

Do utkání vstupovali jako favorité domácí fotbalisté. Po zajištění záchrany se jejich výkony zvedly, svěřenci Pavla Mokráčka dokonce pošilhávali po šestém místě. Naopak Křešice, které jsou čtvrté od konce, potřebovaly tři body k záchranářské definitivě. Navíc Kamenice měla Křešicím do vracet, na podzim tam prohrála 1:3. Utkání začalo hodně nešťastně. V 5. minutě sel do ostrého skluzu Pavel Vaněk a nevybíravě trefil křešického kapitána Patku. Pro něj utkání vzápětí skončilo, zákrok domácí obránce skončil zlomenou lýtkovou kostí. Vaněk to nakonec odnesl pouze žlutou kartou. První poločas byl vyrovnaný, Křešice byly o chloupek lepší. A k první trefě přišly hodně šťastně. V 21. minutě vyběhl brankář Martin Vaněk na roh vápna, kde se srazil s jedním ze spoluhráčů. Míč se odrazil na střed hřiště, kde stál Restej, který ho uklidil do sítě. Od té doby se hosté zatáhli a Kamenice se dostávala do tlaku. Jenže do konce utkání se stav nezměnil, do kabin tak šli spokojenější domácí fotbalisté.

Dvě tyčky a skvělý brankář Větvička

Do druhého poločasu se výkon České Kamenice přeci jen zlepšil. Hosté nadále pokračovali v úporném branění a spoléhali na rychlé brejky. Jeden takový přišel v 59. minutě. To utekl Suchánek, poslal míč před bránu, kde ho do sítě dotlačil Rusý. Domácí pak pálili jednu šanci za druhou. Dvakrát hostům pomohla tyč, hlavičku Mitrušky vykopával jeden z obránců z brankové čáry, nejméně pětkrát parádně zasáhl brankář Větvička. Kamenice si kalich hořkosti vypila v 88. minutě. Dlouhý nákop podcenil jak domácí stoper, tak brankář Vaněk. A Rusý tak mohl uzavřít konečné skóre na 3:0 pro Křešice. Česká Kamenice tak zůstává na sedmé příčce. Křešice jsou jedenácté a na dvanáctý Šluknov mají dvě kola před koncem šestibodový náskok. A co další kolo? Kamenici čeká těžký duel v Pokraticích, Křešice doma přivítají druhé Jílové.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


FK Česká Kamenice
Pavel Mokráček, trenér FK Česká Kamenice: "Výsledek je pro nás hodně krutý. Přitom tohoto soupeře jsem si přál porazit. Ale bohužel. V první půli byly Křešice o chloupek lepší. My jsme naopak byli pasivní a nedařilo se nám. Po změně stran to byla hra na jednu bránu, jenže my vyhořeli v koncovce. Nedá se nic dělat, takový je někdy fotbal."

FK Křešice
Luboš Pekárek, vedoucí FK Křešice: "Měli jsme tady z pekla štěstí. Mrzí nás těžké zranění Patky, to byl prostě zákrok na červenou kartu. První trefa byla šťastná, další dvě padly po brejkových situacích. Hodně nád podržel Větvička, jednoznačně nejlepší hráč na hřišti!"



Sestavy


FK Česká Kamenice
M. Vaněk [-] - T. Tschakert [-] , P. Vaněk [-] , J. Šimek [-] , F. Louda [-] (63. M. Jírava [-] ) , V. Mysliveček [-] (58. P. Kozelek [-] ) - J. Chmelík [-] , J. Mitruška [-] , M. Mach [-] - F. Černý [-] (84. J. Vindyš [-] ) , A. Hodač [-] -

FK Křešice
O. Větvička [-] - L. Cibulka [-] , A. Bezemek [-] , J. Rusý [-] , M. Restej [-] , L. Schoř [-] , V. Kühn [-] , K. Patka [-] (10. M. Limberk [-] ) , J. Suchánek [-] , J. Lepič [-] , D. Lenrt [-]

ŽK: 5. P. Vaněk , 42. F. Louda - 8. J. Suchánek , 53. V. Kühn , 76. J. Rusý , 84. D. Lenrt .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Plzák Daniel - FENCL Jakub, BRETSCHNEIDER Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.