I. Cibulka 24. (p.)
J. Lebduška 79.
2:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.06.2016 17:00

26.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Straškov už věděl, že ani výhra ho nikam neposune


Branky


24. I. Cibulka (p.) , 79. J. Lebduška - 2. R. Lubas , 28. R. Lubas , 51. J. Lubas , 64. R. Lubas
0

Domácím také nepomohlo hloupé a brzké vyloučení nejlepšího střelce Aleše Blažka. Hattrickem se blýskl černivský Roman Lubas.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Blažek urazil sudího, ten ho na oplátku poslal pod sprchy

V nedělním utkání ve Straškově už vlastně nebylo o co hrát. Domácí už veděli, že Rovné v sobotu zvítězilo a i kdyby se proti Černivu přetrhli, z předposlední a zřejmě sestupové příčky už utéct nemohli. Naopak hosté se mohli v případě výhry a zaváhání Dubí a Bezděkova posunout na osmé místo. Navíc Černiv měl Straškovu co vracet, na podzim s ním doma prohrál vysoko 1:4. Hosté začali pořádně zhurta, ve 2. minutě totiž vstřelil první branku Roman Lubas. Už tak pošramocenou straškovskou psychiku ještě umocnila 10. minuta, kdy se nechal za hrubou kritiku rozhodčího zbytečně vyloučit Aleš Blažek. I v deseti se domácí snažili být Černivu rovnocenným soupeřem. Ve 24. minutě dokonce Straškov vyrovnal, když Cibulka proměnil pokutový kop. Jenže za další čtyři minuty přispěchal s expresní odpovědí Roman Lubas a stanovil poločasové skóre Straškov 1, Černiv 2.

Roman Lubas dal hattrick, ale gólů mohl dát více

Začátek druhé půle tak trochu uhasil straškovské naděje na bodový zisk. V 51. minutě totiž vrátil hostům dvoubrankový náskok Jiří Lubas. Černiv měl více šancí, samotný Roman Lubas mohl přidat další góly. Ale přesto se nejlepší černivský kanonýr dočkal hattricku. Stalo se tak v 64. minutě, kdy Roman Lubas zvyšoval už na 4:1 z pohledu hostů. Kosmetickou úpravu výsledku pak měl na svědomí Jaroslav Lebduška, který v 79. minutě snížil na konečných 2:4. Straškov tak zůstal na 24 bodech a sestupové dvanácté pozici. Černiv, který jistě pamatuje daleko lepší sezóny, se nakonec vyšplhal právě na osmé místo, když při konečném skóre 52:53 posbíral 34 bodů.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


Sokol Straškov-Vodochody
Ladislav Bohuslav, trenér TJ Straškov: "Už před zápasem jsme věděli, že Rovné vyhrálo a my už se na ně nemohli dotáhnout. Navíc se velmi rychle nechal zbytečně vyloučit Aleš Blažek. I v desíti jsme se snažili, ale soupeř vyhrál zaslouženě a vrátil nám podzimní porážku."

Sokol Černiv
Marcel Týce, předseda TJ Černiv: "Hrál se pohodový fotbal, ve kterém už prakticky o nic nešlo. Je pravda, že domácí nesložili zbraně a v deseti bojovali až do konce. Ovšem my měli vyhrát daleko vyšším rozdílem. Jen Roman Lubas mohl dát dalších sedm branek. Ale jinak jsme vyhráli zaslouženě."



Sestavy


Sokol Straškov-Vodochody
D. Doležal [-] - V. Sekera [-] , V. Vlastník [-] , M. Pešek [-] , J. Novotný [-] , I. Cibulka [-] , A. Blažek [-] , L. Pokorný [-] (64. M. Mikš [-] ) , J. Lebduška [-] , M. Turek [-] , D. Waldhauser [-]

Sokol Černiv
T. Chodura [-] - V. Udatný [-] , F. Horák [-] , R. Lubas [-] , J. Jopa [-] , A. Klug [-] , Z. Bouška [-] , J. Štros [-] , P. Vít [-] , J. Lubas [-] (61. J. Filipec [-] ) , M. Hulala [-]

ŽK: 19. L. Pokorný , 83. D. Waldhauser - 60. J. Jopa . ČK: 10. A. Blažek .
Hráči zápasu: R. Lubas .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Vydra Jiří - PRŮŠA Dominik, CVACHOUŠEK František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.