1:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

24.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

A je hotovo! Libochovice postupují do I.A třídy


Branky


0

Hrob sice kousal, ale nakonec prohrál 1:3. Hosté tak mohli slavit.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pištora opařil hosty bleskovým gólem

Vedoucí Libochovice věděly, že pokud budou bodovat, můžou slavit první místo a postup do I.A třídy. Proti nim ale stál nepříjemný a rozhodně fotbalový celek z Hrobu. V čele s kanonýrem Pištorou. Domácí jsou sedmí a prakticky jim o nic nejde. Podzimní vzájemný duel rozhodl Michal Hudik, Libochovice tedy vyhrály 1:0. Tenotkráte však zaspaly úvod utkání. Prakticky po rozehrávce propadl pravý obránce Libochovic a Pištora překonal Netolického. Domácí byli na koni až do 17. minuty. To dostal Červený ideální přihrávku od Tučka a z hranice penalty prostřelil Mareše. Ve 33. minutě Libochovice dokonaly obrat. Tuček vystřelil do protipohybu brankáře a do kabin tak šly spokojenější Libochovice. Zápas stěžoval hustý déšť, terén tak byl hodně mokrý a těžký.

Postup potvrdil Michal Hudik

Po změně stran se domácí snažili vyrovnat, hosté však hrozili z rychlých brejků. A v 66. minutě se jim jeden povedl. Michal Hudik z mrtvého úhlu tak trochu nachytal Mareše, který místo střely očekával centr, nebo přihrávku. Po této trefě už Hrob nenašel síly na zvrat a hosté si postupovou výhru pohlídali. V tabulce tak mají 52 bodů a nemůžou být předstiženi. Hrob má 35 bodů a zůstává na sedmé příčce. V dalším kole mají Libochovice volno, Hrob čeká těžký duel v Mlékojedech proti Litoměřicím B.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Hrob
Zdeněk Havlíček, předseda TJ Hrob: "Začali jsme dobře a měli dalších 20 minut převahu. Libochovice hrály na brejky a to jim bohužel vycházelo. Po třetí trefě už nebyly síly na zvrat. Hosté vyhráli asi zaslouženě, dali nám lekci z produktivity."

FK Libochovice
Václav Řezníček, trenér FK Libochovice: "Zbytečně jsme si to zkomplikovali, když po naší chybě šel Hrob do vedení. Po vyrovnání si myslím, že jsme byli lepší a nakonec zaslouženě vyhráli. Postup bereme. A co oslavy? Po zápase něco malého bylo, slavili ti, kteří nemuseli do práce."



Sestavy


TJ Hrob
J. Mareš [-] - M. Vrábel [-] , Z. Týma [-] (65. P. Fencl [-] ) , T. Hudský [-] , O. Sedláček [-] - V. Tichý [-] , M. Kozák [-] , M. Severa [-] , M. Vrba [-] - M. Rudolf [-] , P. Pištora [-]

FK Libochovice
V. Netolický [-] - O. Wiesner [-] , L. Došek [-] (25. O. Novák [-] ) , L. Chlouba [-] , J. Košťál [-] - F. Červený [-] (73. J. Karfilát [-] ) , P. Tuček [-] , M. Hudik [-] , T. Urban [-] - M. Řezníček [-] , O. Hudik [-]

ŽK: 41. P. Pištora - 48. J. Košťál , 79. T. Urban .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Cvachoušek František - SPIŠÁK Dušan, SVOBODA Evžen.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.