Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 13:30

24.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černiv si v Kozlech s chutí zastřílel


Branky


0

Jasně poslední celek tabulky se sice sešel, debakl ale neodvrátil.

 

yli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se scházeli, jako švábi na pivo

Zajímavou otázkou bylo, zda se Kozly vůbec sejdou. V posledním kole totiž do Českých Kopist vůbec nejely, domácí utkání proti Černivu ale odehrály. Jenže se scházely velmi těžce, nakonec po peripetiích daly dohromady 12 hráčů. Od úvodního hvizdu bylo jasné, kdo bude na hřišti pánem. Hosté totiž už v 9. minutě vedli 2:0. Nejprve se prosadil Roman Lubas, za dvě minuty ho napodobil Prágl. Ve 23. minutě už to bylo 0:3, druhý zásah v utkání si připsal Roman Lubas, nejlepší střelec Černivu. Jedinou branku Kozlů obstaral v 25. minutě Christoph, který doklepl míč do branky po nejistém zákroku Chodury. Ale pro Černiv to žádná komplikace nebyla, jelikož v 35. minutě upravil Bouška na poločasových 1:4.

Lubas dosáhl na hattrick

I po změně stran se hrálo podle hostujících not. V 55. minutě dával na 5:1 Netolický, pak se podařil husarský kousek Václavu Udatnému. Ten přišel na hřiště v 67. minutě a o pět minut později už měl na kontě dvě vstřelené branky. Vše uzavřel čtvrt hodinky před koncem Roman Lubas, který tak dosáhl na hattrick. Přes další šance už žádný gól nepadl, tři zasloužené body se tak stěhovaly do Černivu. A co to znamená v tabulce? Kozly jsou na jaře stále bez jediného získaného bodu a krčí se na dně tabulky. Černiv má aktuálně 29 bodů a je na 9. místě. A co další kolo? Černiv doma hostí České Kopisty, Kozly hrají v Dubí.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu



Sokol Černiv
Marcel Týce, předseda TJ Černiv: "Bylo to zasloužené vítězství, konečně jsme zase dávali góly. Po celý zápas jsme měli převahu a byli lepším celkem. Na výhru se kluci ani moc nenadřeli."



Sestavy


FK Kozly
M. Štovíček [-] - Z. Černý [-] , V. Bergr [-] , M. Kalinič [-] , F. Kubíček [-] , R. Papcun [-] , J. Šulc [-] , L. Müller [-] , G. Müller [-] , L. Christoph [-] , Z. Černý [-]

Sokol Černiv
T. Chodura [-] - M. Netolický [-] (67. V. Udatný [-] ) , R. Lubas [-] , M. Prágl [-] , A. Klug [-] , Z. Bouška [-] , M. Hulala [-] , J. Štros [-] , J. Jopa [-] , P. Vít [-] , J. Lubas [-]

ŽK: 71. G. Müller - 71. V. Udatný , 71. P. Vít .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: MENŠÍK Jaroslav - NOVOTNÝ Jaromír, JAVOREK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.