3:1
(3:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 13:30

19.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Liběšice prokázaly více zkušeností


Branky


0

Mladý tým litoměřické rezervy poprvé na jaře nebodoval a prohrál 1:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brankář Folberger neměl svůj den

Utkání mezi osmým a čtvrtým týmem tabulky ze začátku docela nudilo. Liběšice naposledy přivezly dva body z Libochovic, Litoměřice B díky dvěma zásahům Císaře zase udolaly Dubí. Rozhodně více vzruchu nabídl konec prvního poločasu. V posledních devíti minutách totiž padly všechny čtyři branky. Tu první obstaral Tomáš Mikina. Nejlepší domací kanonýr se postavil k trestnému kopu z levé strany a pěknou střelou otevřel brankový účet zápasu. A za dvě minuty to bylo 2:0. Brankář Folberger se zřejmě nedohodl s obráncem. Novotný pak už jen lehce tečoval míč, který zapadl do litoměřické branky. Ve 40. minutě už ale byly Litoměřice zase na dostřel. Po kombinační akci se do vápna probil Cerman a levou nohou uklidil míč přesně k tyči. Jenže ještě do poločasu si Liběšice vzaly dvoubrankový náskok zpátky. Míč se odrazil k Mikinovi, který okamžitě zareagoval, když přehodil Folbergera, který byl hodně venku z branky. Pro liběšického útočníka to byl v sezóně gól s pořadovým číslem 19.

Liběšice si výhru zkušeně pohlídaly

Do druhého poločasu už nenastoupil brankář Folberger, který si sám řekl o vystřídání. Litoměřice přeci jen zlepšily svou hru, ale utkání se jim nepodařilo zdramatizovat. Přeci jen zkušenější Liběšice bránily od půlky a hlídaly si dvoubrankový náskok. Po výhře 3:1 Liběšice poskočily na sedmé místo a Litoměřice B spadly na šesté. Oba celky tak v tabulce dělí pouze jeden bod. A jak to bude v dalším kole? Béčko Litoměřic doma vyzve první Libochovice, Liběšice zase hrají na horké půdě v Lukavci.



Ohlasy k zápasu


SK Liběšice
Marek Čermák, trenér SK Liběšice: "Myslím si, že rozhodla naše zkušenost. Hosté mají mladý a běhavý tým. Bohužel jim moc nezachytal brankář. My jsme proměnovali šance a to bylo důležité. Ve druhé půli už vyložené šance nebyly a my utkání v klidu dohráli."

FK Litoměřicko B
Radek Páša, trenér FK Litoměřice B: "Náš výkon v prvním poločase nebyl ideální. Dostali jsme smolné góly, ve kterých byl namočený náš brankář. Po změně stran se náš výkon zlepšil, ale druhá půle byla prakticky bez větších šancí."



Sestavy


SK Liběšice
L. Koryťák [-] - P. Blažíček [-] , J. Nepovím [-] , A. Vlk [-] , V. Petrus [-] , J. Janda [-] , T. Mikina [-] , M. Svoboda [-] , P. Janda [-] , M. Novotný [-] , K. Knop [-] (57. J. Toufar [-] )

FK Litoměřicko B
D. Folberger [-] (46. M. Zákravský [-] ) - V. Starý [-] , J. Horváth [-] , D. Pekař [-] , J. Kleniar [-] , M. Letafka [-] - M. Janča [-] (77. D. Slabý [-] ) , M. Pokorný [-] (46. V. Najman [-] ) , M. Císař [-] - M. Cerman [-] , P. Hýř [-] -

ŽK: 64. J. Janda - 36. M. Letafka .
Hráči zápasu: L. Koryťák , J. Janda , T. Mikina - J. Horváth .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Vaic Zdeněk - CVACHOUŠEK František, BIOLEK Radomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.