Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 13:30

17.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

OBRAZEM: Unčín nezlomila ani dvoubranková ztráta


Branky


0

Chabařovice sice po dvaceti minutách vedly 2:0, přesto odjely z Krupky s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Unčínský obrat trval 17 minut

Na úvodních 19 minut by ale Unčín proti Chabařovicím nejraději zapomněl. Nejprve propadl vápnem centr ze strany a hostující Netolička jej doklepl do brány - 0:1. Vzápětí Mikšovského zachránilo břevno. O pár minut ale předvedl Jaslo krásnou individuální akci. Zpracoval balon, udělal kličku a obstřelem nedal Mikšovskému šanci - 0:2. Zpátky do zápasu dostal domácí David Sém, který z voleje napálil míč po hlavičce jednoho z hostujících obránců a jeho střela vymetla šibenici. Vzápětí Kašík potáhl míč po straně, poslal do vápna parádní centr, který hlavou za Krále uklidil Pokorný. Když už to vypadalo, že se do kabin půjde za stavu 2:2, stoupl si k trestnému kopu Pokorný a další skvělou ranou opět vymetl tu samou šibenici jako Sém.

Chabařovice už na vyrovnání neměly

Po obrátce se očekávaný tlak hostů nekonal. Naopak otevřená obrana Slovanu dávala Unčínu prostor pro rychlé brejky. Pokorný dvakrát netrefil branku, pokus Frolíka vyrazil Král a Toncar jakoby se své šance zalekl. A tak mohl být v závěru Unčín nakonec rád, že po standardní situaci Mikšovského opět zachránilo břevno.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Unčín
František Frolík, obránce TJ Sokol Unčín: "Čtvrtý zápas a třetí ubojované vítězství. Dnešní výhra ale neznamená, že pro nás skončily záchranářské boje. Pokud ale z devíti zápasů vyhrajeme tři, měli bychom mít definitivní jistotu."

FK Slovan Chabařovice
Aleš Miltner, trenér FK Slovan Chabařovice: "Domácí vyhráli zaslouženě, bylo vidět, že vědí, co chtějí na umělce hrát. Sice jsme vedli, ale to nás paradoxně uspokojilo. Hodně nás zlomil třetí gól, který padl těsně před půli. Po změně stran už tam z naší strany vyložená šance nebyla, domácí si to zkušeně pohlídali."



Sestavy


TJ Sokol Unčín
V. Mikšovský [-] - D. Toncar [-] , D. Sém [-] , F. Frolík [-] (88. B. Liner [-] ) , M. Sém [-] - M. Karvai [-] (74. M. Hendrych [-] ) , M. Kašík [-] (80. M. Olexa [-] ) , J. Soukup [-] - M. Pokorný [-] , O. Sršeň [-] (59. T. Nácovský [-] ) - M. Novotný [-]

FK Slovan Chabařovice
L. Král [-] - T. Mohaupt [-] , M. Korunka [-] , J. Hloušek [-] (74. D. Prekop [-] ) , L. Eichler [-] (68. K. Král [-] ) - O. Jaslo [-] (46. V. Kršňák [-] ) , M. Kytka [-] , J. Vobecký [-] , R. Hural [-] , P. Doubek [-] - R. Netolička [-] (53. M. Levinský [-] ) -

ŽK: 72. M. Kašík , 86. F. Frolík , 90. T. Nácovský .
Hráči zápasu: M. Sém , M. Pokorný , M. Novotný .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Sejkora Pavel - OBORNÍK Jaroslav, TRÉGR Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.