Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2016 14:30

16.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pro všechny týmy krajského přeboru skončila dlouhá zimní pauza, a tak se mohl o víkendu rozběhnout kolotoč zápasů. Tým Střekova vyrazil na půdu Duchcova. Byl to souboj posledního s předposledním, proto Střekov za každou cenu chtěl urvat tři body. Úvod utkání byl z obou stran opatrný. Ani jeden tým nechtěl udělat chybu. V první šanci se ocitli domácí, kdy se blýskl bravůrním zákrokem Dvořák, který v tváří tvář vychytal domácího hráče. Co se nepovedlo duchcovským hráčům, to vyšlo Střekovu. Po hezké akci a přistrčení Řezníčka na novou posilu Satrana se měnilo skóre. Střekov se ujal vedení. Už v prvním poločase se přiostřovaly zákroky na obou stranách. Duchcov se hnal za vyrovnáním, ale to bohužel nepřišlo. Do kabin se šlo za stavu 1:0 pro Střekov. Střekov byl odhodlán odvést z Duchova všechny tři body, proto věděl, že musí přidat ještě nějakou tu branku. To se povedlo hned v úvodu druhého poločasu, kdy v 50. minutě krásně Novotný uvolnil Řezníčka, který se nemýlil. Duchcov se musel tlačit dopředu, což vyhovovalo střekovštím, kteří tak mohli chodit do rychlých brejků. Domácím se i přes snahu branku vsítit nepodařilo. Brankový účet zápasu završil svým druhým gólem v zápase Řezníček, a tak stanovil filnální podobu výsledku. Střekov porazil i na jaře Duchcov, tentokrát v poměru 3:0,  a tak po dlouhé době mohl slavit tři body.

 

Děkujeme za zaslání panu Václavu Rohlíkovi. Více zde.

 

 



Sestavy


FK Duchcov
O. Pěknice [-] - L. Brejcha [-] , M. Šoufek [-] , J. Meisner [-] , P. Hromádko [-] - T. Berko [-] , D. Skrčený [-] , T. Skurský [-] , L. Vebr [-] - J. Kropáček [-] , D. Berki [-] -

TJ Střekov
Z. Dvořák [-] - V. Šindelář [-] , V. Rohlík [-] , J. Tichý [-] , O. Franc [-] (88. Z. Stárek [-] ) - L. Schmied [-] (87. P. Baláž [-] ) , M. Novotný [-] , M. Mikšovský [-] - Z. Satran [-] (66. F. Lejček [-] ) , D. Řezníček [-] , V. Bednář [-] (82. J. Bubla [-] )

ŽK: 25. O. Franc , 80. L. Schmied , 82. V. Bednář , 90. P. Baláž , 90. M. Novotný .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Krutina Radek - NEDVĚD Vít, ZAVADIL Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.