0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

26.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kratonohy potvrdily roli favorita jedním gólem


Branky


0

O své výhře rozhodly Kratonohy jediným gólem z prvního poločasu. I domácí mohli v první části hry skórovat, v zakončení se jim ale tolik nedařilo. Ve druhé půli hrály především Kratonohy, pojišťovací branku však nepřidaly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kratonohy se ujímají vedení

Novoměstští zahájili zápas bez přehnaného respektu. Díky dobrému napadání a důrazu v osobních soubojích se několikrát dostali k míči na polovině soupeře. V páté minutě domácí vystihli rozehrávku Kratonoh, ale po nadějném centru z pravé strany nesedlo Pavlu Sedláčkovi zakončení, se kterým si bez problému poradil brankář Josef Mačí. O tři minuty později se Nové Město dostalo k dalšímu zakončení, Adam Lelek posadil svůj centr na hlavu Tomáše Voráčka, domácí útočník ale minul branku. V šestnácté minutě se o technické zakončení pokoušel hostující David Franc, který chtěl centrovaný míč z pravé strany zakončit patou do domácí sítě. Jeho nápaditý pokus ale těsně minul levou tyč branky Václava Krunčíka. Velmi blízko ke skórování měly Kratonohy ve dvacáté šesté minutě. Po přiklepnutí Davida France se za domácí obranu dostal jeden z útočníků Kratonoh, jeho první střela překonala Krunčíka, ale trefila pouze tyč. Od brankové konstrukce se ale míč vrátil zpět na kopačku hráče Kratonoh, který ale z malého vápna přestřelil prázdnou branku. Novoměstští se nezdráhali podnikat rychlé protiútoky, které obrana Kratonoh zastavovala jen za cenu faulů. Domácí se tak dostali k několika standardním situacím. Zakončení Nového Města však postrádalo přesnost a jen zřídka mířilo přímo na branku.

 

Změnu skóre přinesla až třicátá sedmá minuta. Centr z pravé strany proletěl celým pokutovým územím domácích a dostal se až k Vojtěchu Pražákovi, který z voleje napálil míč do branky. Novoměstský brankář Krunčík dokázal míč ve skluzu vykopnout, podle hlavního rozhodčího ale jeho zákrok přišel až za brankovou čarou, a proto byl gól i přes nelibost domácích uznán. Nové Město mohlo bleskově srovnat, když se ve třicáté deváté minutě dostal za obranu hostů Tomáš Voráček, ale jeho přízemní střela znovu minula kratonožskou branku. V závěru poločasu zahrozili opět hosté. Ve čtyřicáté třetí minutě překonal lobem z úhlu domácího brankáře David Franc, jeho střelu ale nakonec z brankové čáry vykopl obránce Jakub Vít. První poločas tak skončil vedením Kratonoh 0:1. 

Bezgólová převaha Kratonoh

Ve druhém poločase hráli s míčem převážně hosté, kteří se ale přes zformovaný blok Nového Města prosazovali jen obtížně. Kratonohy tak trpělivě kombinovaly kolem pokutového území domácích a čekaly, až se uvolní prostor pro přihrávku. Novému Městu se v přechodech do útoku nedařilo tak, jako v prvním poločase, přesto musela být hostující obrana při vedení jen o jednu branku na pozoru. Druhý poločas nepřinesl tolik šancí, jako ten první, žádný z týmů gólově neprosadil, a utkání tak skončilo těsnou výhrou Kratonoh 0:1.  



Ohlasy k zápasu


MFK Nové Město nad Metují
Miloš Killar - trenér MFK Nové Město: I přes značnou marodku a neúčast klíčových hráčů soupeře byla kvalita na straně hostí, kteří celé utkání určovali tempo hry. Po inkasované brance jsme sice mohli vyrovnat, míč však skončil vedle branky soupeře a to bylo z naší strany vše. Naproti tomu my jsme měli mnohokrát štěstí po centrovaných míčích ze stran, několikrát na poslední chvíli zasahoval náš gólman, a tak je vzhledem k průběhu utkání porážka o gól přijatelná, na víc jsme neměli.




Sestavy


MFK Nové Město nad Metují
V. Krunčík [-] - D. Nejman [-] , J. Vít [-] , V. Jelen [-] - A. Valášek [-] , A. Lelek [-] , P. Zákravský [-] - T. Voráček [-] , P. Sedláček [-] (89. P. Růžička [-] ) , M. Klikar [-] , M. Hofman [-] (46. L. Zákravský [-] )

FK Kratonohy
J. Mačí [-] - V. Pražák [-] , L. Bůžek [-] , D. Hamák [-] , Z. Semelka [-] , D. Jošt [-] , L. Hlava [-] , M. Jilemnický [-] , D. Franc [-] , F. Josef [-] , P. Němeček [-]

ŽK: 35. D. Nejman , 38. P. Zákravský - 11. D. Franc , 25. Z. Semelka , 35. M. Jilemnický .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Filip Miroslav - HORSKÝ Leonard, KUDLÁČEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.