O. Koval 89.
1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 17:00

22.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Červený Kostelec rozhodl o své výhře minutu před koncem zápasu


Branky


89. O. Koval
0

Červený Kostelec byl v zápase proti Provodovu aktivnější a nebezpečnější. Domácí střelce však na uzdě držel hostující brankář Libor Vacho, který až do samotného závěru zápasu držel čisté konto. Minutu před koncem se ale prosadil Ondřej Koval, který tak rozhodl o těsné výhře Kostelce 1:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Provodovský gólman Libor Vacho drží remízový stav

Domácí byli od úvodu pohyblivějším týmem. Provodov měl problémy s aktivním napadáním Červeného Kostelce a často se uchyloval k záchranným odkopům od vlastní branky. Červenokostelečtí poprvé zahrozili ve 12. minutě, kdy se jeden z hráčů domácích octl sám na malém vápně. Z bezprostřední blízkosti ale trefil pouze dobře postaveného brankáře Provodova Libora Vacha. I v dalších minutách se do zakončení dostávali převážně domácí, jejich střely zpoza pokutového území ale blokovali obránci, nebo končily vedle Vachovy branky. Provodovu se nedařilo využívat při náporu Červeného Kostelce rychlých protiútoků. Hosty totiž zrazovaly nepřesné přihrávky na rozběhnuté útočníky. Oby týmy měly k dispozici několik standardních situací, v těchto šancích ale hráči volili špatné postavení v útoku a centrovaný míč zpravidla mířil do míst, kde nebyl nikdo z útočících fotbalistů. První poločas proto skončil bezgólovou remízou. 

Kostelec rozhoduje minutu před koncem

Ve druhém poločase se hrál neurovnaný fotbal se spoustou osobních soubojů. Brankář Provodova Libor Vacho se musel mít i nadále na pozoru. Několikrát musel chytat jedovaté střely a vyrážet prudké centry domácích hráčů. Rozhodnutí přišlo až v samotném závěru, kdy se mnozí připravovali na penaltový rozstřel. Minutu před koncem poslal Petr Bárta oblouček na pravé křídlo, odkud se hráč domácích rozběhl do vápna Provodova. Z rohu vápna přišel centr do středu pokutového území, kde se k míči nejrychleji dostal Ondřej Koval, který překonal Libora Vacha. Kostelec tak v úplném závěru zápasu rozhodl o tříbodové výhře 1:0. 



Sestavy


TJ Červený Kostelec
J. Klofanda [-] - O. Koval [-] , T. Martínek [-] (93. J. Nývlt [-] ) , D. Petrů [-] , S. Štelzig [-] (91. M. Fireš [-] ) , D. Hála [-] , M. Kováčik [-] (90. M. Barták [-] ) , M. Gross [-] , D. Vejman [-] , K. Havlíček [-] , P. Bárta [-]

TJ Sokol Provodov
L. Vacho [-] - M. Tolda [-] , P. Kratěna [-] , O. Nejman [-] , L. Nožka [-] - M. Srkal [-] , R. Goll [-] , R. Metzner [-] , K. Belák [-] - M. Rojšl [-] , L. Khun [-] -

ŽK: 4. O. Koval , 22. T. Martínek - 34. P. Kratěna , 52. L. Nožka .
Počet diváků: 361. Rozhodčí: Krucký Dušan - SVOBODA Radek, TREJBAL Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.