2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 17:00

21.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rychnov dvěma góly porazil Červený Kostelec


Branky


0

Na začátku utkání sužovaly oba týmy nepřesnosti v zakončení. Tohoto nedostatku se jako první dokázali zbavit domácí, kteří se deset minut před koncem poločasu dostali do vedení. Rychnov ve druhém poločase ještě vystupňoval svoji aktivitu a zvítězil 2:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Efektivnější Rychnov

V úvodu zápasu byla větší útočná iniciativa patrná na Červenokosteleckých. Hosté se snažili o přímočaré přechody do útoku. Jejich křídelní hra slavila úspěch až do okamžiku centrů, které byly nepřesné a přetažené. Hráči Červeného Kostelce byli rychlejší i před vápnem domácích, kde se rychleji dostávali k odraženým balonům, většinu jejich střel ale zblokovali rychnovští obránci. Domácí spíše vyčkávali a o útočení se snažili dlouhými nákopy na útočníky, tyto přihrávky však nebyly moc přesné, a proto končily v moci kosteleckého brankáře Jaroslava Klofandy.

 

Poté co hosté promarnily špatnými přihrávkami pár šancí na přečíslení, udeřili necelých deset minut před koncem poločasu domácí. V 36. minutě domácí obrana zblokovala další střelecký pokus Červeného Kostelce. Rychnovští se zmocnili míče na své polovině a jedinou přihrávkou se dostali do protiútoku, do kterého byl vyslán Jiří Počtýnský. Domácí záložník se dlouho nerozpakoval a z úctyhodné vzdálenosti napřáhl ke střele, kterou zastavila až síť za zády Jaroslava Klofandy. Ve zbytku poločasu sužovaly oba týmy nepřesnosti v kombinaci i zakončení, domácí tak po prvním poločase vedli 1:0. 

Rychnov pojišťuje své vedení

Do druhého poločasu vstoupili domácí aktivně a během prvních pěti minut se dvakrát dostali do šance. V prvním případě však Rychnov zastavilo nepřesné zakončení, s druhou šancí si poradil brankář Klofanda. V dalším průběhu hry hosté opět získali převahu v držení míče a několikrát mohli využít ledabylé rozehrávky Rychnova. Zakončení Červenokosteleckých se však oproti první půli příliš nezlepšilo. Rychnovští měli svá mířidla lépe seřízená, což mohli názorně demonstrovat v 59. minutě. S prudkou střelou z hranice pokutového území si ale brankář Klofanda poradil a vyrazil ji. Gólové pojistky se domácí dočkali v osmdesáté minutě. Rychnovská ofenziva využila volného prostoru na levé straně hřiště, kam si naběl Filip Brož. Domácí záložník měl spoustu času na zakončení, a proto se mu podařilo brankáře Klofandu prostřelit. Rychnov tak dokráčel k výhře 2:0. 



Sestavy


FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
F. Luksch [-] - M. Pups [-] , L. Brandejs [-] , R. Plachetka [-] - O. Stieber [-] (74. L. Volný [-] ) , J. Počtýnský [-] (88. D. Trejtnar [-] ) , S. Pohl [-] , J. Nosek [-] (90. P. Müller [-] ) , M. Bárnet [-] - M. Semerád [-] (86. P. Dapecí [-] ) , R. Zajíček [-] (68. F. Brož [-] )

TJ Červený Kostelec
J. Klofanda [-] - D. Vejman [-] , T. Martínek [-] , D. Petrů [-] , S. Štelzig [-] (82. M. Fireš [-] ) , D. Hála [-] , M. Kováčik [-] (53. J. Svoboda [-] ) , M. Gross [-] , K. Havlíček [-] , O. Koval [-] , P. Bárta [-]

ŽK: 38. R. Zajíček .
Počet diváků: 53. Rozhodčí: Dujsík Ing. Martin - KRUCKÝ Dušan, JUNEK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.