1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

21.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec porazil v bezbrankovém zápase Broumov po penaltách


Branky


0

Zápas Kostelce nad Orlicí a Broumova sužovaly nepřesnosti na obou stranách. Obrany obou týmů pracovaly vesměs spolehlivě, ofenzivní hráči si však nedokázali vytvořit a zužitkovat jakoukoliv šanci. O vítězství domácího týmu nakonec rozhodl dlouhý penaltový rozstřel. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepřesnosti na obou stranách

Oba týmy sužovaly v začátku zápasu nepřesné přihrávky, které způsobovaly časté ztráty míče. Nepřesnosti mohly mrzet zejména domácí fotbalisty, kteří se v šesté minutě dostali za broumovskou obranu a v počtu tří hráčů postupovali proti brankáři Jakubu Drahorádovi. Útočící hráči Kostelce ale nevyřešili situaci ideálně a pomalá přihrávka skončila v náručí broumovského brankáře. Domácí fotbalisté se snažili napadat rozehrávku Broumova, při zisku míče ale opět doplatili na špatnou kombinaci, a do vyložených šancí se tak dostávali jen zřídka. Broumov se do zakončení dostával převážně díky centrům ze standardních situací, ani hosté však nebyli ve svém zakončení přesní a jejich hlavičky brankáře Tomáše Matouška nevystrašily.

 

Další minuty přinesly řadu rohových kopů, ale žádný z nich se gólově neujal. Kvůli přehuštěnému středu hřiště docházelo k četným osobním soubojům. Domácí se snažili překonávat hradbu těl ve středu hrací plochy dlouhými nákopy, ty však postrádaly přesnost. První poločas tak skončil bezbrankovou remízou. 

Týmy pokračují v gólovém mlčení

Ani druhý poločas příliš vzruchu nepřinesl a obraz hry se prakticky nezměnil. Co se týmům nedařilo v útoku, to vynahrazovaly v obraně, kde zachytávaly kombinaci soupeře. Kostelecké hře chyběla přímočarost, když měli domácí možnost přejít do rychlého protiútoku, zbytečně roztahovali svoji hru do stran a přihrávkami zpomalovali svůj postup. Broumov se podobně jako v prvním poločase dostal k několika standardním situacím, zakončení hostů ale bylo nadále nepřesné a nedůrazné.

 

Dění na hřišti rozvířila 83. minuta, kdy Jan Michálek tvrdým zákrokem zastavil Michala Brandejse. Broumovský záložník Michálek viděl druhou žlutou kartu v zápase, která se tak zbarvila do červena. Přesilová hra domácím nevydržela dlouho, v 87. minutě hosté vystihli kombinaci Kostelce a dostali se do přečíslení. Za záchrannou brzdu musel zatáhnout kostelecký kapitán Antonín Řehák, který postup Broumova zastavil jen za cenu druhé žluté karty. Nebezpeční byli v závěru hosté, kteří se do dobré příležitosti dostali v 89. minutě. Broumovu se podařilo probít do pokutového území díky centru z pravého křídla, osamocený hráč hostů však před brankářem Matouškem neuspěl a vysoko přestřelil branku. Skóre se tak ani po devadesáti minutách nezměnilo a ke slovu přišly penalty. 

 

V penaltovém rozstřelu se hráči obou týmů znovu rozvzpomněli, jak se střílí góly, a rázem nevěděli, kdy přestat. V sedmi sériích se žádný ze čtrnácti exekutorů, včetně broumovského brankáře Drahoráda, nemýlil. Až v osmé sérii vychytal broumovského střelce domácí brankář Tomáš Matoušek, aby si vítěznou trefu mohl připsat Adam Jošt. Kostelec po penaltové výhře 8:7 vytěžil ze zápasu s Broumovem druhý bod. 



Sestavy


FK Kostelec nad Orlicí
T. Matoušek [-] - A. Řehák [-] , K. Kaplan [-] , L. Šrámek [-] , P. Klapal [-] - V. Bartoš [-] (46. L. Plocek [-] ) , J. Kvasnička [-] (82. D. Marek [-] ) , M. Cvejn [-] , F. Kadavý [-] - J. Švandrlík [-] , D. Krupka [-] (63. M. Brandejs [-] )

TJ Slovan Broumov
J. Drahorád [-] - J. Schubert [-] , J. Kotyza [-] , L. Beran [-] , O. Gago [-] (72. M. Štejnar [-] ) - J. Šimon [-] , E. Wilke [-] , J. Michálek [-] , M. Gago [-] - L. Hanzlík [-] (46. T. Bitnar [-] ) , T. Mucha [-] (79. D. Svoboda [-] )

ŽK: 61. J. Švandrlík , 62. P. Klapal , 66. A. Řehák - 63. J. Michálek . ČK: 87. A. Řehák - 83. J. Michálek .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Bačo Ondřej - TREJBAL Adam, LAVRENČÍKOVÁ Jindra.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.