3:1p.
(0:1)
30. E. Wilke
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:00

19.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Provodov otočil zápas s Broumovem


Branky


0

První poločas se Provodovu nevydařil. Domácí tým se nechal soupeřem přehrát, a dokonce inkasoval. Ve druhé části zápasu domácí změnili svůj přístup a i díky vyloučení broumovského hráče otočili na konečných 2:1. Velký podíl na výhře Provodova měl dvougólový střelec Jiří Dvořáček. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější Broumov se ujímá vedení

První poločas vycházel lépe hostujícímu týmu. Fotbalisté Broumova hýřili větší aktivitou, rychleji si vyměňovali balon a dostávali soupeře pod tlak. Domácímu Provodovu se nemohl dostat do rytmu, a proto příliš nezaměstnával broumovského brankáře Jakuba Drahoráda. Převaha hostů vygradovala po půlhodině hry. Hosté získali výhodu přímého kopu, ke kterému se postavil Ervín Wilke. Broumovskému záložníkovi se kop vydařil náramně a jeho střela skončila až za zády domácího brankáře Libora Vacha. Domácí se ve zbytku prvního poločasu nezmohli na adekvátní odpověď, a Broumov tak po první pětačtyřiceti minutovce  vedl 0:1. 

Domácí využili početní převahu a otočili skóre

Ve druhém poločase se domácí tým probral z prvopoločasové letargie a zaktivnili svoji hru. Díky větší útočné snaze Provodova se prostory pro ataky otevírali i hostujícímu celku, Broumov však na brankáře Vacha vyzrát nedokázal. Důležitým momentem se stala 66. minuta. Broumovský obránce Jan Kotyza viděl během devíti minut dvě žluté karty. Druhou žlutou a následnou červenou kartu viděl Kotyza poté, co rukou zabránil domácím ve skórování. Rozhodčí proto broumovského hráče vyloučil a nařídil pokutový kop. Exekuce pokutového kopu se ujal střídající útočník Provodova Jiří Dvořáček, který svoji šanci s jistotou proměnil. Červená karta otočila vývoj utkání a domácí začínali získávat pevnější půdu pod nohama. Broumovští odolávali domácímu týmu až do 83. minuty, kdy se opět připomněl Jiří Dvořáček, který efektní brankou zvrátil výsledek na stranu domácího týmu. Oslabený Broumov se v závěru zápasu nedokázal vzepřít osudu a vyrovnat, a Provodovští tak mohli slavit vybojovanou výhru 2:1. 



Sestavy


TJ Sokol Provodov
L. Vacho [-] - P. Kratěna [-] , L. Nejman [-] , O. Nejman [-] , J. Chmelík [-] - M. Rojšl [-] (90. L. Nožka [-] ) , K. Belák [-] , M. Srkal [-] , R. Goll [-] , D. Bogusz [-] (46. J. Dvořáček [-] ) - L. Khun [-] (71. R. Metzner [-] )

TJ Slovan Broumov
J. Drahorád [-] - O. Gago [-] , M. Štejnar [-] (84. P. Bureš [-] ) , D. Panny [-] , J. Kotyza [-] , J. Michálek [-] - D. Svoboda [-] , J. Šimon [-] , E. Wilke [-] - M. Gago [-] (74. T. Bitnar [-] ) , T. Mucha [-] (56. L. Hanzlík [-] )

ŽK: 45. L. Nejman , 65. K. Belák , 86. P. Kratěna - 56. E. Wilke , 57. J. Kotyza . ČK: 66. J. Kotyza .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Koutník Michal - SVOBODA Radek, KÁNSKÁ Blažena.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.