Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2016 17:30

30.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dětmarovice rozmetaly Kravaře a ty s jistotou padají níž


0

Dětmarovice s přehledem smázly poslední Kravaře, které prakticky nekladly žádný odpor. Už v první části zatížily Dětmarovice konto Kravař pěti kousky. Ve druhém dějství přidaly domácí ještě tři branky a v závěru zápasu svítilo na výsledkové tabuli skóre 8:0. Navíc domácí letka ještě pětkrát zatřásla brankovou konstrukcí.Dětmarovice si definitivně zajistily druhé místo. Kravaře už jsou jasným sestupujícím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Dětmarovice
Josef Jadrný (trenér, pro karvinsky.denik.cz): Výsledek asi mluví za všechny komentáře. A to jsme ještě nastřelili asi pět tyček. Na druhou stranu musíme objektivně uznat, že Kravaře měly v sestavě pět nebo šest dorostenců. Musím říct, že jsem si zápas užil a ani jsem ho příliš nekoučoval. Všechno klapalo. Snad jen dvakrát jsem vyletěl z lavičky, protože se mi nezdála defenziva. Ale nulu jsme udrželi a druhé místo také.Podle mě má tento tým na to hrát klidný střed divize. Ovšem po nějakém vhodném doplnění mladšími hráči.




Sestavy


SK Dětmarovice
A. Kotrla [-] - J. Hrdlička [-] , M. Šrámek [-] - Z. Skotnica [-] (61. M. Ristovský [-] ) , T. Hrtánek [-] , Z. Holý [-] , O. Matušík [-] (61. J. Ligocký [-] ) , M. Maleňák [-] , J. Uher [-] (46. P. Beilner [-] ) - L. Ligocký [-] , P. Zahatlan [-]

Městský FK Kravaře
D. Kurka [-] - M. Sabo [-] (80. K. Kazbunda [-] ) , R. Kolig [-] , D. Vitásek [-] (80. J. Gattnar [-] ) , V. Koneczný [-] - V. Watzlavik [-] (46. M. Pavelek [-] ) , D. Watzlavik [-] (46. A. Skrbel [-] ) , T. Lehnert [-] (46. D. Vavrečka [-] ) , K. Nestroj [-] , M. Czerný [-] - S. Lavrovič [-]

ŽK: 34. S. Lavrovič , 44. M. Sabo , 56. M. Pavelek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: LALÍK David - TROJAN Roman, BROSKEVIČ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.