Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

29.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pustá Polom postoupila do divize


Branky


0

Kravaře tentokrát začátek neprospaly a dokonce šly ve 12. minutě do vedení Lavrovičem. Pustá Polom dokázala srovnat až v 27. minutě, když Šmíd chytře přehodil kravařského brankáře.Do konce první půle zahodila Polom dvě šance. Ve druhém dějstvíPolom pojistila postup. Dvě branky dal Kňura. Další dvě branky přidali Janíček a Kužel. Po výhře mohla Pustá polom začít slavit postup do divize. Za to Kravaře se s krajským přeborem loučí, ale opačným směrem než Polom.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


Městský FK Kravaře
Karel Štěpán (trenér, pro regionopavsko): Tentokrát jsme zvládli začátek zápasu, když jsme se ujali vedení a předváděli slušný fotbal. Bohužel nás položili góly z úvodu druhé půle. Nejméně tři inkasované góly zavinil Kazbunda, takže jsem poprvé v trenérské kariéře musel střídat gólmany.

Sport-Club Pustá Polom
Martin Janík (trenér, pro regionopavsko): Nechtěli jsme nic podcenit, aby nevznikly spekulace, že jsme to Kravařím pustili. Kluci k tomu přistoupili zodpovědně, když to výborně odjezdili. Bojovali jsme hlavně za bratry Štybarovy, které postihla rodinná tragédie. Jsem rád, že jsme to odehráli se ctí.



Sestavy


Městský FK Kravaře
K. Kazbunda [-] (76. D. Kurka [-] ) - D. Vitásek [-] , R. Kolig [-] (73. V. Watzlavik [-] ) , V. Koneczný [-] , M. Žídek [-] - M. Czerný [-] (68. D. Watzlavik [-] ) , V. Těžký [-] , S. Lavrovič [-] , M. Pavelek [-] - T. Seibert [-] , M. Sabo [-] -

Sport-Club Pustá Polom
V. Minařík [-] - L. Poštulka [-] , J. Bruna [-] (73. D. Schlossarek [-] ) , T. Hradský [-] , M. Kozelský [-] (46. P. Kňura [-] ) , M. Šmíd [-] , A. Černohorský [-] (82. Z. Kačírek [-] ) , R. Jašek [-] , L. Kužel [-] , M. Hradský [-] , J. Pfleger [-]

Počet diváků: 298. Rozhodčí: LAKOMÝ Tomáš - KONTORŠIKOV Maxim, TOMŠÍK Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.