Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2016 17:30

30.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Předehrávku posledního kola ovládla Benfika


Branky


0

Již ve středu se odehrál první duel 30. kola krasjkého přeboru mezi Domažlicemi a Vejprnicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Buršík rozhodl v úvodu

Obě mužstva se předem dohdola na předehrání posledního kola z důvodu zbytečného neprotahování sezóny - oběma týmům již o nic nejde. Utkání se netradičně odehrálo v Blížejově z důvodu úpravy domažlického trávníku. Lépe se s neznámým terénem vypořádali od prvních minut "domácí". Po rohu Vejprnic rychle rozehrál gólman Bratanič na Martina Šota, který posunul do běhu na Kubra, který před brankou Vejprnic našel zcela nekrytého Buršíka, jenž otevřel skóre utkání. Po čtvrthodině hrypřidal Martin Buršík svůj druhý gól v utkání a vše jasně směřovalo ke třem bodům pro domažlické. Ani Vejprnice ale nezůstaly bez šancí, po dvou šancích Lukáše Kuhajdy ale po prvním poločase svítila na straně hostů nula.

Čtyři branky na straně jedné, na té druhé trefa gólmana

Domažličtí hráči si byly vědomi toho, že dvě branky nic neznamenají, zvlášť ve fotbale a na konci sezóny, a proto se ihned na začátku druhého dějiství pustili do navyšování skóre. Již ve 48. minutě se to povedlo velezkušenému Martinu Šotovi, který využil pěkné přihrávky Došlého a střelou z voleje rozvlnil síť. O dvě minuty nato dostali domácí výhodu volného přímého kopu, kterého se ujmula posila z áčka, Petr Došlý, jenž krásnou střelou nechal Michala Dufka lovit balón ze sítě počtvrté. Aby toho nebylo málo, prosadil se v 56. minutě Libor Bláha po naprostém vymazání hostující obrany, kdy zakončoval do prázné branky. Gólovou tečku za domácím výkonem přidal ještě po hodině hry Miroslav Hojda, který skvěle zakončil signál po rohovém kopu. Na výsledek 6:0 reagoval v poslední minutě utkání trenér Šámal nasazením náhradního gólmana Kovaříka do pole. A byl to právě on, kdo se po 30 vteřinách pobytu na hřišti procpal v domažlickém vápně do koncovky a doslova dotlačil balón do sítě. 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Domažlice B
Martin Steinbrücker, trenér domácích: "Do našeho posledního utkání v sezóně jsme vstoupili velmi dobře a rozhodnuto bylo velmi brzy. Až mě možná překvapilo, jak to pro nás bylo celkově hodně snadné, soupeř působil ke konci hodně rezignovaně, ale já jsem opravdu moc spokojený s tím, jak kluci k rozlučce s touto sezónou přistoupili."

SK Slavia Vejprnice
Jiří Šámal, trenér hostů: "Soupeř byl po všech stránkách lepší, využil našeho ospalého začátku a určil ráz zbytku utkání hned v úvodu. My jsme ale dnes byli opravdu horší ve všech ohledech a zaslouženě jsme prohráli."



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice B
A. Bratanič [-] - J. Kubr [-] , P. Došlý [-] , J. Šimůnek [-] (62. J. Korelus [-] ) , M. Šot [-] (50. P. Kadlec [-] ) , Z. Štěpán [-] , L. Bláha [-] , M. Lucák [-] , M. Buršík [-] (70. A. Vlček [-] ) , T. Korelus [-] , M. Hojda [-]

SK Slavia Vejprnice
M. Dufek [-] - L. Paul [-] , P. Bárta [-] , J. Černý [-] , L. Kuhajda [-] , Š. Havránek [-] , A. Ufrémund [-] (61. D. Svoboda [-] ) , D. Růžička [-] (88. V. Kovařík [-] ) , L. Rada [-] , F. Heindl [-] (56. K. Schleis [-] ) , M. Hora [-] (39. L. Rauch [-] )

ŽK: 72. Z. Štěpán - 49. Š. Havránek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Bína Roman - LHOTÁK Luděk, ŽÁK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.