1:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 17:00

30.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přeštice braly pouze bod a přišly o titul


Branky


0

Pokud by Přeštice bodovaly na plno, tak bychom se o nich dnes mohli bavit jako o mistrech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

Pro Jaroslava Urbánka, trenéra Chotíkova, byl zápas v Přešticích posledním na lavičce tohoto mužstva - od příští sezóny nastupuje do Touškova. Jeho svěřenci, kteří se opět nesešli v nejhojnějším počtu, ale nezačali vůbec dobře. Již v 11. minutě stáhl ve vápně rozběhnutého Klokana Hauer a sudí Pálek odpískal pokutový kop. Míč si na značku pokutového kopu postavil Milan Vacík, ale jeho střelu k pravé tyči gólman Bejdák skvěle vyrazil na rohový kop. Od té chvíle se hra vyrovnala, hostující hráči skvěle bránili a rychlé pokusy o brejk často dělaly domácím hráčům problémy. Hráčům Přeštic se ale nedařilo. Míče odskakovaly od nohou, centry byly nepřesné a kombinace většinou končily ztrátou míče. I tak se ale mohli domácí ujmout vedení v samotném závěru poločasu, kdy samostatný nájezd neproměnilo duo Klokan - Bešta. Druhý jmenovaný se na hřišti objevil oproti původním předpokladům, které napovídaly, že zdravotní problémy mu již nedovolí nastoupit tuto sezónu do soutěžního utkání.

Nádherná branka v poslední minutě titul nepřinesla

Informace, která přeštické zastihla v kabině o půli, byla ale velmi optimistická - Sušice prohrává 2:0 v Mýtě. Za této situace by se Přeštice v případě výhry, a to i v penaltovém rozstřelu, staly mistry. Tato myšlenky ale možná nebyla to pravé, co mělo hráčům utkvít v mysli pro druhou část utkání. Jak se nechal po zápase slyšet hrající trenér Přeštic, Václav Uzlík, dneska byl problém v přístupu. V 76. minutě rozehrál volný přímý kop Jaroslav Levý přesně na hlavu Michaela Vojáčka, kterého od míče neodstavil jak gólman Růžička, tak stoper Uzlík, a Chotíkov šel nečekaně do vedení. To trvalo až do poslední minuty. V té totiž dostaly Přeštice výhodu trestného kopu z hranice vápna. K míči se postavil Milan Vacík a nechytatelnou ránou do šibenice vykřesal jiskru naděje. Ta zhasla ihned poté, když se hráči dozvěděli o sušickém vyrovnání. V penaltovém rozstřelu, ve kterém už prakticky o nic nešlo, zvítězili koncentrovanější hosté, kteří po penaltě Hrušky získali pro svého odstupujícího trenéra dva body.



Ohlasy k zápasu


FK ROBSTAV
Václav Uzlík, trenér domácích: "Našemu dnešnímu představení se asi úplně nedá říct ani výkon. My jsme bohužel zklamali po ani ne tak fotbalové, ale po charakterové stránce a výsledek byl jen přirozený důsledek toho, jak jsme k zápasu přistoupili. Dnes byl problém v hlavě a v přístupu, bohužel to ale nebyl první zápas, kdy jsme měli podobný problém, takže se mi to nehodnotí úplně dobře."

FC Chotíkov 1932
Jaroslav Urbánek, trenér hostů: "Už jsem ve fotbalu zažil hodně, ale toto bylo něco neskutečného. Nastoupili jsme ve slepené sestavě, měli jsme pár hráčů z okresního přeboru, ale kluci k tomu přistoupili naprosto skvěle a lepší rozlučku mi nemohli připravit. Před zápasem jsem říkal mému asistentovi, že do šesti branek to beru, a nakonec se z toho stalo vítězství na penalty. Fotbal je krásný."



Sestavy


FK ROBSTAV
L. Růžička [-] - J. Ornet [-] , V. Lecjaks [-] , V. Uzlík [-] - M. Vacík [-] , J. Gerstner [-] , I. Blahoudek [-] , M. Zdeněk [-] , M. Bouc [-] - V. Klokan [-] (69. Š. Baranec [-] ) , P. Bešta [-] (89. Z. Sýkora [-] ) -

FC Chotíkov 1932
D. Bejdák [-] - M. Vojáček [-] , D. Smutný [-] (71. D. Kestler [-] ) , M. Rubáš [-] (78. P. Čech [-] ) , J. Pechler [-] , M. Míka [-] , J. Levý [-] , J. Kluska ml. [-] , T. Hruška [-] , M. Hauer [-] , J. Fikar [-]

ŽK: 57. M. Zdeněk - 11. M. Hauer , 37. J. Kluska ml. , 50. J. Pechler . ČK: 52. J. Fikar .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Pálek Ondřej - JANDA Marek, KŘÍŽ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.