4:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 17:00

25.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sušice porazila Lhotu a odskočila soupeřům v čele


Branky


24. M. Vrhel , 53. M. Vrhel , 68. O. Skrbek , 75. J. Skála - 23. M. Strejček
0

Šlágr kola mezi domácí Sušicí a hosty ze Lhoty vyzněl lépe pro hráče Sušice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zranění kapitána

Sušice věděla, že Přeštice znovu ztratily, a její šance jsou tak stále větší a větší. V 17. minutě ovšem musela počítat první ztráty, když se ze hřiště s pochroumaným kolenem poroučel kapitán Kalný. Do utkání ale oba týmy vstoupily velmi aktivně, první se prosadila hostující Lhota. Vladislav Fiala vyslal ve 23. minutě kolmici mezi obránce, a právě tato přihrávka na 30 metrů našla rozběhnutého Matěje Strejčka, který obešel vyběhnutého Gilla a pohodlně zavěsil do prázdné branky. Netrvalo to ani minutu a bylo srovnáno. Podobnou akci totiž předvedla i sušická skvadra, tentokrát přihrával výborně Jiří Skuhra a Miroslav Vrhel prostřelil Böhma mezi nohama. Lhotu rychlá ztráta vedení opařila a Sušice se nadále tlačila do zakončení a hnala se za brankou. A ve 38. minutě se také dočkala. Po přihrávce veterána Hubáčka centroval před branku Miroslav Vrhel a Jan Skála se štěstím procpal balón za Lukáše Böhma podruhé. 

Žádné drama

Lhota potřebovala střílet branky, Sušici stačilo jen vyčkávat a poté zarazit finální úder. To se povelo nečekaně brzy, již v 53. minutě. Po střele Jiřího Kysilky se balón o tyče odrazil na nohu Miroslava Vrhela, který před prázdnou brankou nezaváhal a rozšířil svůj gólový účet, který v této sezóně čítá již vynikajících 23 zásahů. Poté zahrozila opěti Lhota, po centru Fialy střílel Ritschel, jehož ránu pod břevno ale zastavily rukavice Karla Gilla. Konečné slovo ale měli opět domácí borci. Po centru Vrhela se hlavou v souboji s Pavlem Novým prosadil Ondřej Skrbek, který tak ozdobil třešnickou nejen svůj výborný výkon, ale především výtečný výkon celého týmu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sušice
Martin Kalný, hráč domácích: "Lhota vstoupila do utkání velmi aktivně, ale vše jsme ubránili. Poté jsem musel ze hřiště pro zranění kolene. Soupeř šel sice do vedení, my jsme ale po pěkných brankách skóre zvládli otočit."

TJ Sokol Lhota
Jaroslav Kluska, trenér hostů: "Začátek z naší strany nebyl vůbec špatný, ujali jsme se vedení po pěkné akci, ale vzápětí jsme inkasovali. Potom se nám už vůbec nedařilo, nedokázali jsme si přihrát, bylo to špatné."



Sestavy


TJ Sušice
K. Gill [-] - O. Skrbek [-] , M. Kalný [-] (17. P. Matějka [-] ) , J. Melka [-] , T. Fuchs [-] (86. M. Bachroň [-] ) - J. Kysilka [-] , J. Skuhra [-] , J. Skála [-] (87. P. Hrubec [-] ) , P. Hubáček [-] (78. J. Čanecký [-] ) - M. Vrhel [-] , I. Varga [-] (83. T. Klíma [-] ) -

TJ Sokol Lhota
L. Böhm [-] - J. Šroubek [-] , V. Zelenka [-] , J. Hucl [-] (53. D. Ritschel [-] ) , P. Nový [-] - V. Fiala [-] , J. Hrdlička [-] (81. L. Čejka [-] ) , Z. Černý [-] , F. Peroutka [-] (59. J. Záhrobský [-] ) - M. Křížek [-] (76. J. Horník [-] ) , M. Strejček [-]

ŽK: 60. M. Vrhel - 35. J. Hucl , 74. V. Zelenka .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Pálek Ondřej - ŠIŠKA Pavel, PETRŽELKA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.