Holýšov zvítězil v Chotíkově


Branky


0

Chotíkov zahazoval šance, Holýšov v produktivitě nezahálel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Plejáda zahozených šancí

Zápas začal z ostra a hned v první minutě mohl jít Chotíkov do vedení. Po autovém vhazování se totiž ve vápně dostal ke střele David Míka, jehož pokus ještě dorážel David Lopata, ale branku netrefil. Hosté se nezalekli a snažili se vyrovnat domácí aktivitě, ale pokus Jana Valachoviče nenadělal chotíkovské obraně velké starosti. Naopak, k míči se ve vzdálenosti asi třiceti metrů od branky přichomítl David Míka a jeho krásna táhlá střela směřovala do šibenice, kde se ale náhle objevila ruka Pavla "Saxány" Řezáče, který vytáhl zákrok z kategorie neuvěřitelných a zachránil Holýšov od inkasování branky. Ke konci poločasu se ještě do vzduchu krásně pověsil po centru Černého Vojáček, ale jeho pokus zastavil opět bezchybný Řezáč. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu 0:0.

První rána kapitána

I přes absenci klíčových hráčů se chtěl Chotíkov poprat o tři body, ani hráči Holýšova ale nepřijeli pro prohru a hned v úvodu druhé půle dali o sobě vědět v podání skrumáže před brankou, po které pálil mimo Miroslav Černohorský. Ke střele se dostal také za domácí Tomáš Hruška, ale jeho pokus postrádal větší razanci. K šílenství přiváděl domácí borce Pavel Řezáč, který kryl i pokus Martina Šlajse zpoza vápna. A poté přišel v 78. minutě rozhodující moment utkání. Nejprve po pěkném signálu z volného přímého kopu nedosáhl na míč Pavel Trhlík, po následném rohovém kopu ale propadl balón ke kapitánu Majlátovi, který chladnokrevně zakončil po zemi mimo dosah gólmana Krásla a jeho střela se stala vítěznou brankou utkání, které Holýšov vyhrál 1:0.



Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932
Jaroslav Urbánek, trenér domácích: "Dnes jsme si vypracovali obrovské množství šancí, ale bohužel jsme ani jednu neproměnili. Nastoupili jsme v jedné z nejslabších sestav, co jsme kdy byli, ale kluci k tomu přistoupili správně a bojovali. Jediné, co mě mrzí, je to, že jsme nedali branku, což bylo zapříčiněno vynikajícím Řezáčem v hostující brance a také naší mizernou koncovkou."

FK Holýšov
Karel Míčka, trenér hostů: "Vítězství to pro nás bylo hodně šťastný. My jsme proměnili jednu šanci, ale hlavně ve druhém poločase nás podržel vynikající Řezáč, který trefil minimálně čtyři jasné góly."



Sestavy


FC Chotíkov 1932
J. Krásl [-] - M. Šlajs [-] , M. Lopata [-] (50. M. Hauer [-] ) , P. Černý [-] , T. Hruška [-] , J. Fikar [-] , M. Vojáček [-] , M. Prais [-] , J. Levý [-] , M. Míka [-] , D. Míka [-]

FK Holýšov
P. Řezáč [-] - M. Lukáš [-] (91. M. Myška [-] ) , R. Kraus [-] , J. Valachovič [-] , M. Šobr [-] , P. Majlát [-] , M. Černohorský [-] , P. Trhlík [-] , R. Baxa [-] , K. Staněk [-] , D. Zavadil [-]

ŽK: 72. J. Fikar , 77. P. Černý , 87. M. Vojáček - 60. K. Staněk , 83. R. Baxa .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: MAROUŠEK Karel - PÁLEK Ondřej, VOCELKA Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.