2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 15:00

24.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozvadov zdramatizoval boj o titul


Branky


0

Šlágr kola. Tak by se dal bez velkého rozmýšlení titulovat souboj Rozvadova s Přešticemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bratři Šáchové dostali Rozvadov do vedení

Obě mužstva se na zápas dostavila ve velmi silných sestavách, ta rozvadovská navíc byla dpolněna o divizní hráče Tachova, rozvadovské farmy. V domácím zeleném dresu tak na hřišti pobíhala dvojice s čísly 2 a 9 - bratři Šáchové. A ti se podepsali pod úvodní branku utkání ve 35. minutě. Nejdříve ale neproměnil svou velkou šanci Václav Krušina, který šel sám na gólmana Makrlíka ale tváří v tvář rozvadovskému gólmanovi neuspěl. Poté už zafungovala bratrské chemie na druhé straně. Starší z bratrů Petr zatáhl míč ve středu pole a kolmou přihrávkou na vápno vyslal do úniku mladšího Martina, který přehodil vybíhajícího Růžičku. O vyrovnání se mohl o tři minuty později zasloužit Pavel Bešta, jehož projektil z volného přímého kopu skončil ale jen pár centimetrů nad Makrlíkovo svatyní.

Navýšení skóre

Asi stovka diváků, která dorazila na rozvadovský stadion, nemusela své návštěvy vůbec litovat. Hra se přelévala ze strany na stranu a k vidění byl na poměry krajských soutěží vysoce nadprůměrný fotbal, který podporovala obě mužstva aktivní hrou. Z té mohl vytěžit například přeštický Turek, který již v průběhu prvního poločasu nahradil zraněného Klokana, ale ani on nedostal míč za záda bezchybného Makrlíka. Tlak Přeštic ale stále narůstal a gradoval v samotném závěru. Rozvadovským hráčům se ale podařilo na vlastní půlce ukořistil míč a Patrik Hána vletěl do otevřené obrany hostujících hráčů, když ještě před gólmanem Růžičkou přihrál nabíhajícímu Čížkovi, který tak do prázdné branky pečetil výhru 2:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Rozvadov
Martin Bronec, trenér domácích: "Vyrovnané utkání. Přeštice hrály výborný fotbal, myslím, že se potvrdilo, že na sebe narazily dva přední mančafty krajského přeboru. My jsme byli holt o ty dvě branky šťastnější. Od nás to byl ale velmi dobrý týmový výkon, kde nikdo nevyčníval, všichni jsme odvedli maximum, na které momentálně máme."

FK ROBSTAV
Václav Uzlík, trenér hostů: "Zasloužené vítězství soupeře z Rozvadova. Náš dnešní soupeř byl agresivnější a více se hnal za vítězstvím, což asi nakonec rozhodlo. My jsme bohužel dvě šance neproměnili, a proto nemáme žádné body."



Sestavy


TJ Rozvadov
T. Makrlík [-] - T. Kabourek [-] , M. Šácha [-] , J. Žemlička [-] (46. P. Kaše [-] ) , P. Šácha [-] (46. P. Kořínek [-] ) , L. Čížek [-] , J. Viterna [-] , M. Folejtar [-] (72. P. Hána [-] ) , M. Bronec [-] , M. Skopový [-] (83. T. Hutta [-] ) , M. Ruda [-]

FK ROBSTAV
L. Růžička [-] - J. Ornet [-] , J. Duchek [-] , V. Uzlík [-] (46. M. Vacík [-] ) , V. Lecjaks [-] , V. Krušina [-] - M. Bouc [-] (80. Š. Baranec [-] ) , I. Blahoudek [-] , M. Zdeněk [-] - V. Klokan [-] (42. S. Turek [-] ) , P. Bešta [-]

ŽK: 85. T. Hutta - 42. V. Klokan .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ŠIMEK František - HODEK Jakub, LEGO Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.