0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 10:15

23.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přeštice nezvládly domácí utkání


Branky


0

Ve třiadvacátém kole se potkaly i týmy Přeštic a Starého Plzence.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle vyšla lépe hostům

Souboj dvou týmů ze středu tabulky sliboval napínavou podívanou. Utkání bylo ale od úvodních minut poměrně vlažné, ani jeden z týmů se do útočení moc nehrnul. Územní převahu měli hosté, kteří byli o něco aktivnější než soupeř, žádnou ofenzivní smršť ale nepředváděli. Přešticím vázla kombinace, domácí hráči se nemohli dostat do utkání, nedařilo se jim prakticky nic. Vypadalo to, že se diváci v prvním poločase branky nedočkají, když v závěru udeřili hosté. O vstřelenou branku se postaral Jan Vyskočil, který ve 41. minutě poslal svůj tým do vedení. Přeštice se už na odpověď nezmohly, do kabin se tedy šlo za stavu 0:1.

Domácí se na obrat nezmohli

Obraz hry se ve druhém poločase příliš nezměnil. Přeštice se přeci jen trochu zlepšily a vyrovnaly hru, ve finální fázi se jim ale nedařilo. Starý Plzenec si v poklidu hlídal jednobrankové vedení a do útoku se příliš nepouštěl. Jak čas postupoval, měli domácí fotbalisté čím dál tím méně času s nepříznivým výsledkem něco udělat. V 71. minutě je navíc oslabil Jan Gruszka, který byl po zbytečném faulu vyloučen. Hosté přidali pojišťující branku v 79. minutě, úspěšným střelcem byl Pavel Brejcha. V 82. minutě byl ještě po druhé žluté kartě vyloučen hráč Plzence Tomáš Pata, na výsledku to ale nic nezměnilo. Starý Plzenec tedy vyhrál na půdě Přeštic 0:2 a v tabulce se posunul na pátou pozici.



Ohlasy k zápasu


FK ROBSTAV B
Jan Viktora: Hosté byli od úvodu lepším týmem, po zásluze se dostali do vedení. Ve druhém poločase jsme se trochu zlepšili, nechali jsme se ale zbytečně vyloučit a už jsme neměli dostatek sil na vyrovnání. Soupeř vyhrál zaslouženě.

SK Starý Plzenec
Zdeněk Ernest: Na obou týmech bylo asi vidět, že hrají bez nějaké výrazné motivace. Hrálo se ve vlažném tempu, byli jsme asi lepší po celý zápas. Byl to takový klasický fotbal na konci sezony.



Sestavy


FK ROBSTAV B
M. Bešta [-] - O. Urban [-] (84. D. Duchek [-] ) , M. Švarc [-] , Š. Baranec [-] (63. J. Ruth [-] ) , J. Stehlík [-] (46. P. Fabián [-] ) , P. Skála [-] (66. K. Frýbert [-] ) , T. Benedikt [-] , V. Čížek [-] , M. Brada [-] , J. Viktora [-] , J. Gruszka [-]

SK Starý Plzenec
Z. Slováček [-] - P. Staněk [-] , T. Kratschmer [-] , S. Volín [-] , M. Bláha [-] , J. Bláha [-] , J. Vyskočil [-] (80. P. Batěk [-] ) , V. Drohobeckyj [-] , P. Brejcha [-] , T. Fuja [-] , T. Pata [-]

ŽK: 59. M. Švarc - 34. P. Staněk , 36. M. Bláha , 69. T. Pata , 71. T. Fuja . ČK: 71. J. Gruszka - 82. T. Pata .
Hráči zápasu: M. Bešta - J. Vyskočil .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Schwarz Petr - LUKÁŠ Kamil, ŠTÖKL Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.