Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

15.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dlouhá Ves nečekaně deklasovala Přeštice


Branky


0

Patnácté kolo mělo na programu i souboj mezi Dlouhou Vsí a Přešticemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól Krůse zařídil domácím vedení

Duel mezi jedenáctou Dlouhou Vsí a třetími Přešticemi měl jasného favorita, ale opak byl pravdou. Dlouhá Ves byla od úvodních minut aktivnější, soupeře k míči prakticky nepouštěla. Hned z první větší šance domácí udeřili. V 8. minutě se dostal k míči na hranici velkého vápna Martin Krůs, který využil špatného postavení vyběhnuvšího brankáře hostí a krásným lobem rozvlnil síť. Dlouhá Ves tedy zaslouženě vedla. Inkasovaná branka přeštické trochu zaskočila, nedokázali se dostat ke své klasické hře a spíše přihlíželi útočnému snažení soupeře. Po úvodní půlhodině, která byla jasně v režii domácích, se obraz hry změnil. Hráči Dlouhé Vsi jakoby přestali hrát a iniciativu přenechali soupeři. Přeštice ale ze své herní převahy nedokázaly vytěžit vůbec nic. Do kabin se tedy šlo za jednobrankového vedení domácích, hosté měli rozhodně co zlepšit.

Rychlá branka domácích rozhodla o osudu utkání

Fotbalisté Dlouhé Vsi vstoupili do druhého poločasu naprosto skvěle. Hned ve 47. minutě se po rychlé kombinační akci střelecky prosadil Jan Hubený a zařídil tak svému týmu již dvoubrankové vedení. Od tohoto momentu bylo na hřišti pouze jedno mužstvo. Přeštice vypadaly odevzdaně a bylo jen otázkou času, kdy se domácím podaří znovu skórovat. Třetí branku viděli diváci v 59. minutě, když se opět po rychlé akci prosadil Ondřej Goby a Dlouhá Ves tedy vedla 3:0. Domácí ale nadále tlačili na odevzdaného soupeře a snažili se zvýšit své vedení. To se jim povedlo v 71. minutě, kdy skóroval střídající František Matějka. Hned o dvě minuty později to bylo již 5:0, do střelecké listiny se zapsal také Petr Pechek, pro kterého to byla již šestá trefa v sezoně. Debakl Přeštic dokonal v 79. minutě opět František Matějka. Dlouhá Ves tedy překvapivě porazila Přeštice 6:0, hráči hostujícího týmu se budou snažit na utkání co nejrychleji zapomenout.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Dlouhá Ves
Pavel Beránek: Od úvodních minut jsme byli aktivnějším týmem, ale v závěru první půle jsme úplně přestali hrát a iniciativu převzal soupeř. Ve druhé půle po naší vstřelené brance se soupeř položil a bylo jen otázkou, kolik branek dnes vstřelíme.

FK ROBSTAV B
Jan Viktora: Měli jsme špatný vstup do utkání, dostali jsme rychlý gól, což nám určitě nepomohlo. Poté se hra vyrovnala, ale žádné větší příležitosti jsme si bohužel nevytvořili. Do druhé půle jsme vstoupili opět špatně a po inkasované brance se nám hra úplně rozsypala a utkání se jen dohrávalo. Naši hráči to trochu vypustili.



Sestavy


TJ Tatran Dlouhá Ves
R. Hanzl [-] - V. Hrach [-] , M. Kulhánek [-] (72. P. Švajka [-] ) , P. Švec [-] , J. Hubený [-] , F. Blažek [-] (23. F. Dryje [-] ) , P. Pechek [-] , J. Mirvald [-] , M. Krůs [-] (53. F. Matějka [-] ) , P. Sperl [-] , O. Goby [-]

FK ROBSTAV B
M. Regner [-] - M. Bešta [-] (71. J. Ruth [-] ) , J. Stehlík [-] , J. Viktora [-] , J. Gruszka [-] - V. Čížek [-] , T. Benedikt [-] , M. Zoubek [-] - - T. Moravec [-] (46. Z. Sýkora [-] ) , P. Skála [-] (56. O. Urban [-] ) , Š. Baranec [-] (79. D. Duchek [-] )

ŽK: 61. J. Mirvald .
Hráči zápasu: P. Pechek , J. Mirvald .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - PRESSL Václav, FANFULE Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.