4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2016 18:00

23.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj o přední příčky skončil výhrou domácích.


Branky


0

Po dramatické první půli potvrdil svoji převahu domácí tým a zaslouženě bere plný počet bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól domácích a bezúčelné držení míče hostů v první půli.

Zdálo se, že úvodní branka Nemčeka zlomí svěřence hostujícího týmu a ten půjde k ledu, avšak hráči Kaznějova ukázali, že oni budou řídit průběh první půle a soustavě drželi těžiště hry na půlce soupeře a zatápěli obraně domácích, byť se do žádné vyložené gólové šance nedostali. První polovina utkání nám ukázala, že pokud domácí tým nezačne více napadat a využívat svých předností, tak může dojít ke zvratu utkání ve prospěch hostů.

 

Domácí pozvedli hru a ve druhém dějství dokázali potvrdit svoji výhru.

Druhá polovina zápasu začala lépe vycházet domácímu týmu, kdy po 13 minutách hry po individuální akci skóroval záložník Škarda. To hostující tým zcela omráčilo, upustili tak od svého tlaku a začali být nekoncentrovaní a hráči Petřína toho ještě dvakrát využili. Nejprve se v 73. minutě ke vzdálenější tyči po brejkové situaci trefil hráč s číslem 17 Petr Černý a pár minut před koncem zápasu utvrdil vítězství svého týmu obránce Václav Klečka, který skóroval po kombinaci svých spoluhráčů. Utkání tedy skončilo jasným vítězstvím a hráči dokázali odpovědět na předchozí porážku z minulého kola.



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň B
Michal Bačkovský (trenér): " V prvním poločase jsme se trápili a nedostávali jsme se do hry. Soupeř téměř 30 minut držel míč na svých kopačkách, ale nedokázal si prakticky vytvořit žádnou větší příležitost, která by mohla skončit brankou. Ve druhém poločase jsme začali aktivněji a podařilo se nám poměrně brzy skórovat. Dokázali jsme získávat více ze hry a přidali jsme ještě další dva góly.




Sestavy


SK Petřín Plzeň B
J. Příhoda [-] - P. Škarda [-] , T. Kraus [-] , P. Macht [-] , V. Klečka [-] , J. Krystl [-] , R. Šilhánek [-] (68. M. Trojovský [-] ) , M. Nemček [-] , V. Skora [-] , O. Černý [-] , M. Hejnal [-]

FK Bohemia Kaznějov
T. Valeš [-] - M. Polívka [-] , J. Hyneš [-] (67. J. Valenta [-] ) , M. Fedorco [-] , D. Pojer [-] , J. Vondráček [-] (67. T. Toncar [-] ) , J. Kopač [-] (59. P. Antoš [-] ) , O. Běhounek [-] (59. J. Kiss [-] ) , J. Diviš [-] , D. Vinkler [-] , T. Vaneš [-]

ŽK: 16. P. Macht , 83. V. Skora .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: KÖNIG Vlastislav - DUSPIVA Václav, BURDA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.