2:3
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 17:00

29.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chomutov otočil utkání v Lounech za pět dvanáct a udržel se v divizi!


Branky


0

 

Hodně divoké bylo utkání v Lounech, kam v rámci devětadvacátého kola zajížděli fotbalisté Chomutova. Ti do utkání vstoupili aktivněji, ale do vedení šel domácí celek. Utkání poté bylo přerušeno kvůli fanouškům. Druhý poločas byl hodně divoký a nakonec jej brankou z jednadevadesáté minuty zvládli Chomutovští, jenž se touto výhrou udrželi v divizi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chomutovští fotbalisté vstoupili do utkání aktivně. Hned ve třetí minutě se k míči dostal ve vápně Martin Boček, kterému se ale povedlo ke své smůle trefit jen břevno domácí branky. Stejný hráč měl velkou šanci o čtyři minuty později, ale to jej skvělým zákrokem vychytal pozorný Jakub Pokorný.

Do vedení šli tak domácí. Z nějakých pětadvaceti metrů napřáhl Dominik Nobst, jehož technická rána skončila až za zády překvapeného Jana Plachého. V pětadvacáté minutě bylo utkání přerušeno. Fanoušci obou celků se lehce pošťuchovali, ale nakonec z toho nic nebylo a za devět minut se pokračovalo.

Ve čtvrté minutě nastavení dostával míč před prázdnou branku Marek Chaloupka, ale těsně před ním zakročil pozorný obránce. V celkem desetiminutovém nastavení se dostal do šance ještě Patrik Janošík, jenž brankáře přehodil, ale míč na čáře zastavil bránící hráč Loun. Do kabin se šlo za stavu 1:0 pro domácí.

Start druhého poločasu nebyl pro fotbalisty Chomutova tím ideálním. Ve třipadesáté minutě byl po druhé žluté kartě vyloučen Vojtěch Kubík. Pár minut na to Jan Hyneš fauloval a Louny kopaly penaltu. Radek Němec ale střelou k levé tyčce brankáře Plachého nepřekonal.

A přišla penalta na Jana Polcara, jenž kličkovval ve vápně. K pokutovém kopu se postavilMilan Grubiša, jenž s chladnou hlavou přidal svou čtvrtou branku v sezóně. Pár minut na to mohlo být veseleji. Marek Strada se dostával k odraženému míči, ale ten poslal jen těsně vedle levé tyčky.

Následně byly naděje chomutovského celku zchlazeny. Po rohovém kopu se hlavičkově prosadil k pravé tyčce Petr Vokurka, který tak vrátil vedení svému celku. Následovalo tlačení severočeského celku, který chtěl vyhrát. Ve čtyřiaosmdesáté minutě prošel po levé straně Lukáš Svoboda, který našel u pravé tyčky Jana Polcara, který vyrovnal.

Už to vypadalo, že utkání půjde do penalt. Těsně před vápnem byl faulován jedenz hráčů v bílém. Míče se ujal Marek Strada, který se krátce rozeběhl a střelou do levé šibenice otočil utkání. Za podobnou branku by se nestyděli ani nejlepší fotbalisté letošního Eura.

 

Zdroj: www.fccv.cz



Sestavy


FK SEKO Louny
J. Pokorný [-] (46. R. Němec [-] ) - D. Nobst [-] , P. Soukup [-] , L. Bodeček [-] (46. T. Patrovský [-] ) , P. Vokurka [-] , V. Trup [-] , L. Kučera [-] , F. Schettl [-] (90. L. Koubek [-] ) , M. Bednář [-] (86. D. Vild [-] ) , J. Suchý [-] , V. Popelka [-]

FC Chomutov
J. Plachý [-] - M. Boček [-] (45. M. Chaloupka [-] ) , J. Hyneš [-] , M. Grubiša [-] , T. Kunart [-] , P. Gedeon [-] , J. Polcar [-] , P. Janošík [-] (66. L. Svoboda [-] ) , V. Kubík [-] , M. Strada [-] , T. Janošík [-] (55. M. Vait [-] )

ŽK: 13. D. Nobst , 40. M. Bednář , 50. J. Suchý , 54. P. Vokurka , 57. V. Trup , 73. R. Němec - 6. P. Janošík , 44. V. Kubík , 49. T. Janošík , 56. J. Hyneš . ČK: 76. D. Nobst - 52. V. Kubík .
Počet diváků: 326.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.