1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

19.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libiš dobyla Český Brod, hostující brankář skončil v nemocnici


Branky


0

Fotbalisté Libiše zavítali v 19. kole Divize B do Českého Brodu, kde odehráli zejména v prvním poločase skvělé utkání a odvezli si domů všechny tři body po vítězství 2:1, o kterém rozhodli doslova za pět minut dvanáct. Hosté dohrávali utkání bez zraněného brankáře Martina Jungra, který musel být převezen kvůli vážnému zranění do nemocnice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Libiš od úvodních minut nedala soupeři čuchnout

Úvod utkání se nesl po sportovní stránce v naprostém pořádku a hra až na nějaké drobné fauly plynula velice hladce. Libiš od úvodních minut dala soupeři jasně najevo, že touží po vítězství a nepustila domácí Český Brod téměř za půlící čáru.


Hosté si vytvořili velkou převahu a po půlhodině hry vybojovali v blízkosti šestnáctky po faulu na Tomáše Petra volný přímý kop, který parádně rozehrál Ivan Baratynskyy a fantastickou střelou vymetl pavučinu v horním rohu domácí brány.

Jungr utrpěl po přestávce několikanásobné zranění

Český Brod byl v prvním poločase jaloví a do toho druhého poslal na hřiště tři nové hráče, kteří zvedli kvalitu hry domácího celku. Fotbalisté Českého Brodu postupně vyrovnali hru, kýženého vyrovnávacího gólu se ale ne a ne dočkat.

 

Zatímco úvodních pětačtyřicet minut se odehrálo naprosto v pořádku, po přestávce se zhruba osm minut nehrálo kvůli vážnému zranění hostujícího Martina Jungra. Brankář Libiše po ostrém zákroku jednoho z domácích fotbalistů utrpěl otřes mozku, zlomeninu nosu a krvavý šrám v obličeji. Situace byla natolik vážná, že musel být Martin Jungr převezen sanitkou do nemocnice.

 

Dlouhá prodleva prospěla domácím fotbalistům, kteří nemohli dlouho náhradního brankáře Gabriela překonat, pět minut před koncem se ale v nepřehledné situaci uvnitř pokutového území hostí nejlépe zorientoval Zdeněk Šmejkal a vyrovnal na 1:1.


V závěru utkání se samozřejmě hodně nastavovalo, konkrétně osm minut, což bylo dostatek času na to, aby jeden z týmů strhl vítězství na svou stranu a nakonec se tak tomu skutečně stalo. V sedmé minutě nastavení se prosadil Tomáš Petr a vystřelil Libiši vítězství 2:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Libiš
Jiří Kabyl (trenér): „Domácí funkcionáři nám po utkání vysekli poklonu, pochválili nás za herní projev s tím, že naše výhra je asi spravedlivá. Bylo to těžké utkání s množstvím soubojů, my jsme měli dost slibných akcí za stavu 1:0, ale prosadili se domácí. V době, kdy jsme měli připravená střídání a už jsme očekávali penalty, tak přišel krásný závěr s krásným gólem. Myslím si, že jsme byli zarputilejším mužstvem, mužstvem, které bylo ochotné se plně odevzdat pro výsledek, z tohoto pohledu je vítězství zaslouženou odměnou.“



Sestavy


SK Český Brod
M. Otáhal [-] - V. Marek [-] (46. O. Walter [-] ) , J. Balík [-] , P. Zdeňka [-] , Z. Šmejkal [-] , M. Smola [-] (46. A. Moravec [-] ) - T. Hrdlička [-] (46. M. Medek [-] ) , J. Stejskal [-] , J. Lukeš [-] (53. J. Makovský [-] ) - D. Fikejz [-] , Š. Kacafírek [-] (81. R. Jiroušek [-] )

TJ Sokol Libiš
M. Jungr [-] (72. J. Gabriel [-] ) - O. Kolísek [-] , P. Dušek [-] , J. Bezděk [-] , T. Chlapec [-] , J. Škoda [-] , M. Houžvička [-] , T. Petr [-] , P. Zuskin [-] , R. Čadek [-] (96. J. Prieložný [-] ) , I. Baratynskyy [-]

ŽK: 35. M. Smola , 38. V. Marek , 41. P. Zdeňka , 68. Z. Šmejkal , 90. D. Fikejz - 40. T. Chlapec , 90. P. Zuskin , 91. R. Čadek , 93. M. Houžvička , 98. T. Petr .
Hráči zápasu: T. Petr , I. Baratynskyy , J. Gabriel .
Počet diváků: 158. Rozhodčí: Erlebach Jiří - NOVÁK Michal, VÍT Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.