Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

18.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neratovice jsou na jaře stoprocentní, sílu hostů pocítil tentokrát Litvínov


Branky


0

 

Fotbalisté Litvínova v osmnáctém kole Divize B nestačili na domácím hřišti na Neratovice-Byškovice, které po přestávce výrazně zvýšily obrátky a zásluhou zlepšené hry dosáhly na jaře na třetí výhru v řadě. Hosté zůstávají stoprocentní, v příštím kole je ovšem čeká náročný trest proti Tatranu Rakovník, který si vyšlápl o víkendu na Kladno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Litvínov prožil vstup do utkání jako z říše snů

Domácí hráči Litvínova na svého soupeře před svými fanoušky vlétli pořádně zostra a již ve třetí minutě šli do vedení, když hosté nedokázali odvrátit centr z pravého křídla a zmatků v jejich obraně dokonale využil Jiří Zigmund, který po necelých třech minutách propálil hradbu těl a poslal svůj tým do vedení.

 

Neratovice byly během úvodních patnácti minut horším týmem, nicméně po čtvrthodině hry se jim podařilo z ničeho nic vyrovnat. Martin Rejman se nádherně uvolnil a zpoza šestnáctky napřáhl k nádherné střele, která zapadla přesně k tyči.

 

Vyrovnaný stav utkání přinesl otevřenou hru z obou stran a diváci se bavili pohledným fotbalem, tomu ovšem scházelo přesné zakončení, a tak oba týmy odcházely do kabin za nerozhodného a vyrovnaného stavu 1:1.

Zlepšené hra Neratovic po přestávce přinesla ovoce

Neratovice vstoupily do druhého poločasu mnohem lépe a po sporném okamžiku v pokutovém území se hosté krátce po přestávce dožadovali odpískání pokutového kopu, když jeden z domácích fotbalistů údajně zahrál v šestnáctce rukou. Penalta se ale nepískala.

 

Utkání tak pokračovalo za nerozhodného stavu 1:1 a Litvínov se mohl po hodině hry ujmout podruhé v utkání vedení, jenže domácí nedokázali samostatný únik dotáhnout do úspěšného konce, když jejich parádní střela skončila na levé tyči.

 

Tři minuty na to měl Litvínov další šanci, kterou tentokrát zlikvidoval skvělý zákrokem brankář Ivo Doležal, který po rohovém kopu výtečně zasáhl proti nebezpečné hlavičce, zatímco na opačné straně vzápětí zazářil Jiří Valeš.

 

Čtvrthodiny před koncem utkání Neratovice rozjely nádhernou kombinační akci. Josef Kozák vybojoval v blízkosti půlící čáry míč a poté poslal do úniku obránce Václava Vorasického, který potáhl míč k šestnáctce a poté nádherným centrem našel Martina Rejmana. Druhý jmenovaný vzápětí dorazil míč do prázdné brány a vstřelil svůj druhý gól v utkání.

 

Hosté poté přečkali nebezpečnou střelu Litvínova, aby osm minut před koncem vstřelili třetí a nakonec vítězný gól. Pavel Jína se dostal k hlavičce, která vylétla do vzduchu a poté se jako padají list snesla za záda brankáře Jiřího Valeše. Domácí sice dokázali necelé dvě minuty před koncem snížit na rozdíl jedné branky, třetí výhře Neratovic v řadě ale zabránit nedokázali.



Ohlasy k zápasu



FK Neratovice-Byškovice
Jan Studený (trenér): „Úvod zápasu jsme prospali a už ve třetí minutě jsme prohrávali. Naštěstí nám to netrvalo dlouho a do zápasu jsme se dostali po čtvrt hodině, kdy se střelou z dálky prosadil Rejman. Poločas se dohrával bez vyložených šancí. Ve druhé půli jsme měli štěstí, kdy domácí nastřelili tyč a při další šanci nás podržel Doležal. Poté se nám povedl jeden z brejků, když utekl Vorasický a přihrával na druhou branku Rejmanovi. Pár minut na to se z rohu prosadil Jína, ale bohužel jsme dvě minuty před koncem ještě zbytečně inkasovali.“



Sestavy


FK Litvínov
J. Valeš [-] - M. Prokop [-] , M. Khaur [-] (70. J. Řehák [-] ) , P. Dragoun [-] , T. Künzl [-] (76. J. Ducháček [-] ) - M. Kulhánek [-] , D. Batelka [-] (82. J. Pilař [-] ) , J. Zigmund [-] , J. Polák [-] - K. Kodeš [-] , D. Macko [-]

FK Neratovice-Byškovice
I. Doležal [-] - R. Šulc [-] , J. Pajkrt [-] , P. Jína [-] , V. Vorasický [-] - M. Rejman [-] (87. T. Dohnal [-] ) , R. Kokoška [-] - J. Chrdle [-] (73. M. Chládek [-] ) , J. Kozák [-] - M. Ptáček [-] , M. Lovíšek [-] (66. M. Palanský [-] )

ŽK: 23. M. Khaur , 56. J. Polák - 26. P. Jína , 40. J. Kozák , 77. M. Ptáček .
Hráči zápasu: P. Jína , M. Rejman .
Počet diváků: 72. Rozhodčí: Milner Michal - ŘEHÁČEK Lubomír, KAPOUN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.