D. Šraga 23. (p.)
M. Kočí 77.
P. Šalda 88.
3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2016 10:15

17.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Úvaly na hřišti vedoucího celku Divize nedostaly žádnou šanci


Branky


23. D. Šraga (p.) , 77. M. Kočí , 88. P. Šalda
0

Lovosice během druhého březnového zápasu přivítali na svém hřišti Úvaly, které bojují v letošní sezóně Divize B o záchranu a ze hřiště vedoucího celku tabulky si odvezly porážku rozdílem třídy, tedy 3:0. Domácí fotbalisté potvrdili roli papírového favorita a na čele už mají před druhým Kladnem sedmibodový náskok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvaly v úvodu utkání nestíhaly, domácí hráli pěkný kombinační fotbal

Domácí hráči Lovosic vykročily do zápasu skvěle a od úvodních minut nenechávali svého soupeře na pochybách, že to na jejich hřišti budou mít velmi těžké. Vedoucí celek tabulky hrozil především na pravém křídle, kde nejprve zahrozil po rohovém kopu a vzápětí po krásné kombinaci do šestnáctky.

 

Zatímco v prvním případě zachránil hosty z Úval fantastickým zákrokem brankář Václav Marek, při následném pokutovém kopu domácího celku už jim ale nepomohlo nic. David Šraga potvrdil svou skvělou technickou vybavenost, když na pravé straně šestnáctky předvedl nádhernou “Zidanovku” a vzápětí byl faulován.

 

Následný pokutový kop s obrovskou klikou proměnil sám faulovaný David Šraga, který přízemní střelou zamířil přesně k pravé tyči a míč se od ní nakonec odrazil za brankovou čáru. Brankář Václav Marek sice vystihl skvěle směr přízemní střely, ale vytěsnit ji mimo nedokázal, a tak šli domácí do vedení 1:0.


Úvodní poločas nabídl ještě jednu zajímavou situaci, a to když hosté v blízkosti půlící čáry doslova namazali míč na kopačku Antonína Holuba, který na pravé straně hřiště předvedl nádherný slalom, během něhož obelstil tři nebo čtyři protihráče a v blízkosti pokutového území upadl, jenže hlavní rozhodčí ukázal na bránu Lovosic kvůli simulovaní.

Lovosice po přestávce rozebíraly obranu soupeře do posledního šroubku

Karel Kratochvíl se na pravé straně šestnáctky ocitl ve slibné střelecké pozici, jeho následná střela levačkou ale byla po pěkné zasekávačce příliš slabá a Václav Marek si s ní hravě poradil, zatímco při následného střele zpoza šestnáctky v podání domácích fotbalistů Lovosic ho zachránila horní tyč.

 

Krásný ofenzivní fotbal Lovosic gradoval během závěrečné čtvrthodiny, během které domácí vstřelili dva góly. Nejprve se po krásné kombinaci na pravém křídle prosadil Michal Kočí, který dostal na značku pokutového kopu přesnou přihrávku a z první zamířil přízemní střelou do protipohybu brankáře Václava Marka k pravé tyči.

 

Úvaly se poté mohly vrátit do zápasu, když se na značce pokutového kopu ocitl ve stoprocentní šanci Petr Pejša, jenže jeho následná střela vůbec nezamířila na bránu a skončila daleko vedle pravé tyče, div, že netrefila rohový praporek. Skóre zápasu uzavřel po další pěkné akci Petr Šalda, který na levé straně šestnáctky napřáhl k nádherné technické přízemní střele, která zapadla přesně ke vzdálenější pravé tyči.

 

Zdroj: youtube.come/neprinet

 



Sestavy


ASK Lovosice
F. Marek [-] - J. Procházka [-] , P. Stejskal [-] - M. Faust [-] (50. D. Čížek [-] ) , A. Holub [-] (90. T. Hrdý [-] ) , D. Šraga [-] , K. Kratochvíl [-] (87. L. Hrdý [-] ) , M. Kočí [-] (76. P. Šalda [-] ) - J. Svátek [-] (64. M. Svoboda [-] ) - V. Schön [-] , M. Obrtlík [-]

SK Úvaly
V. Marek [-] - J. Moudrý [-] , J. Kadeřábek [-] , P. Příhoda [-] (80. L. Vorlíček [-] ) - V. Kořínek [-] , M. Barták [-] (59. P. Štěpánek [-] ) , J. Suk [-] , P. Špringr [-] (70. K. Mančál [-] ) , L. Marek [-] , P. Pejša [-] - D. Bozděch [-]

ŽK: 64. P. Štěpánek , 67. P. Příhoda , 68. P. Pejša .
Hráči zápasu: A. Holub , D. Šraga .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hányš Martin - MELNIČUK Vladimír, TVRDÍK Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.