3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2016 10:15

16.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libiš vykročila zásluhou pořadatelů do jarní části vítězně


Branky


22. I. Baratynskyy (p.) , 70. J. Škoda , 80. T. Petr - 4. M. Soukup
0

LIBIŠ - Ačkoliv ještě před dvěma týdny bylo hřiště v Libiši ve velmi špatném stavu, díky úsilí pořadatelů se na něm o víkendu odehrálo utkání Divize B, ve kterém domácí hráči Libiše zvítězili nad Vilémovem 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Libiš dokázala zareagovat na špatný vstup

Fotbalisté Libiše nevykročili do zápasu správnou nohou a již ve čtvrté minutě utkání prohrávali, když se po nádherné diagonální střele z hranice šestnáctky prosadil Milan Soukup a vymetl přesně vzdálenější horní roh brány.

 

Úvodní gól dodal Vilémovu sebevědomí a snažil se rychle své vedení pojistit, domácí ovšem tlaku svého soupeře odolali a poté si sami s přibývajícími minutami začali vytvářet brankové příležitosti, z nichž některé byly velmi slibné.

 

Po krásné kombinaci mezi Pavlem Bolinou a Tomášem Petrem následovala střela prvního jmenovaného hráče, která skončila těsně vedle horního rohu brány, zatímco po faulu na Přemysla Duška následoval pokutový kop, který bezpečně proměnil v polovině prvního poločasu Ivan Baratynskyy a potvrdil tak skvělou formu z podzimní části sezóny.

Vilémov po přestávce propadl a nezískal ani bod

Vilémov se ve druhém poločase soustředil především na obranu, a to byla chyba, protože Libiš začala postupně zvyšovat svůj tlak, který nakonec vyvrcholil dvěma brankami a otočením výsledku. Úvodní šance ještě gólem neskončily, bylo ovšem pouze otázkou času, kdy se domácím fotbalistům podaří převážit misky vah na svou stranu.

 

Libiš se několikrát dostala do samostatných úniků, jenže obrovskými šancemi pohrdla. Nakonec ji to ovšem mrzet nemuselo, když se dvacet minut před koncem nejprve prosadil nádhernou střelou z třiceti metrů do šibenice kapitán Jaroslav Škoda a za deset minut na jeho gól navázal Tomáš Petr, který odehrál skvělé utkání a zužitkoval fantastické práce střídajícího jmenovce Kvídy.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Libiš
Jiří Kabyl (trenér): „Výborný vstup do jara, po super gólu soupeře jsme dokázali otočit výsledek, mohli jsme zvítězit výraznějším rozdílem. Potvrdilo se, že tento zápas není o základní jedenáctce, ale o celém týmu, za stavu 1:1 jsme uskutečnili druhé a třetí střídání, hned poté jsme dali gól, přidali jsme další branku a utkání jsme jednoznačně přehoupli na naší stranu. Všem hráčům děkuji za obětavost a bojovnost, i když jsme prohrávali, tak jsme ani na chvilku nepochybovali o tom, že je v našich silách zápas otočit, kdybychom proměňovali šance, tak mohl být výsledek daleko vyšší.“




Sestavy


TJ Sokol Libiš
M. Jungr [-] - T. Chlapec [-] , P. Dušek [-] (67. T. Kvída [-] ) , I. Baratynskyy [-] , J. Kabyl [-] (18. J. Prieložný [-] ) , M. Houžvička [-] , T. Petr [-] (83. M. Šobr [-] ) , P. Zuskin [-] , P. Bolina [-] (67. R. Čadek [-] ) , O. Kolísek [-] , J. Škoda [-] (86. J. Bezděk [-] )

SK Vilémov
M. Vaňák [-] - K. Kaňkovský [-] - V. Jirchář [-] , T. Jägr [-] , A. Vavroušek [-] , M. Soukup [-] , V. Jindřich [-] , M. Čonka [-] (85. J. Čuda [-] ) , J. Krasnický [-] , M. Hnízdo [-] (85. P. Jantač [-] ) , V. Helm [-]

ŽK: 81. T. Kvída - 9. V. Jirchář , 32. K. Kaňkovský , 42. V. Helm .
Hráči zápasu: T. Petr , P. Bolina .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Svatík Martin - MUDRA Zdeněk, KOŠAN Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.