3:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

26.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jablonec se na povinné vítězství nadřel


Branky


0

Desátý Jablonec hostil čtrnáctou Jaroměř a nečekalo ho vůbec žádné lehké utkání, protože nejhůř se získávají povinné body. Nakonec se tyto předpovědi potvrdily a domácí tým musel hodně zabojovat. Dvě stě přítomných diváků vidělo velice dramatický zápas, v kterém si oddechli až v jeho samotném závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod prvního poločasu vyšel domácím skvěle

Domácímu týmu se vstup do zápasu podařil a už v šesté minutě se ujal vedení. Na centr z pravé strany si naběhl hostující gólman Ondráček. Jenomže míč neudržel v rukavicích a pro domácího Skuhravého to byl krásný dárek, který poslal do brány. Domácí se tak ujali vedení 1:0, ale hosté nic nevzdávali. V desáté minutě mohl z přímáčku zahrozit hostující Štajer, ale gólman Farský se překvapit nenechal. V 13.minutě skončila akce domácích rohovým kopem. Na míč z rohu si nejvýš vyskočil, nikým nehlídaný Tichý a přesnou hlavičkou rozvlnil síť za zády gólmana Ondráčka. Domácí tým vedl 2:0 a byla to opět Jaroměř, která hrozila. V 16.minutě se k dalšímu trestňáčku Jaroměře postavil výborně hrající Čenovský. S jeho perfektní ránou. Směřující do šibenice, měl gólman Farský plné ruce práce. V 18.minutě mohli domácí zvýšit na 3:0, ale Šulc překopl odkrytou bránu. O tři minuty později se dostal do úniku domácí Štemberk, ale i jeho vychytal gólman Ondráček. Po půlhodině běželi dva domácí hráči na gólmana Ondráčka. Zemánek předložil míč Rozkovcovi před prázdnou bránu, ale ten ji nepochopitelně minul. Pět minut před koncem poločasu měla Jaroměř potřetí výhodu přímáku z dobré pozice. Tentokrát se k míči postavil Horák a jeho střela skončila na spojnici tyče a břevna. V 42.minutě utekl domácím obráncům hostující Bano a přesným centrem našel Škodu, který překonal gólmana Farského. Jaroměř tak gólem do šatny vykřesala naději na dobrý výsledek.

Jablonec definitivně rozhodl až v závěru druhého poločasu

Do druhého poločasu vstoupil lépe domácí tým, ale nebyl to takový tlak, jako v poločase prvním. V 51.minutě se pěkně do míče položil domácí Tichý, ale jeho hlavička letěla vedle. V 59.minutě zahrávali domácí trestňáček z dobré pozice, ale Sedláček se mezi tři tyče netrefil. Hosté vycítili šanci na zvrat v zápase a domácí tým hodně znervózněl. Jenomže obrana domácích pracovala zodpovědně a optické převaze hostů scházela finální přihrávka. Domácím nakonec tlak Jaroměře začínal vyhovovat, protože do odkryté obrany se jim hrálo lépe. V 67.minutě našel domácí Pelta, přesnou přihrávkou Zemánka, ale pro toho byla brána malá. V 76.minutě měla Jaroměř obrovskou šanci na vyrovnání. Hostující Škoda se ze strany sám řítil na Farského bránu. Jeho pokus o obstřelení gólmana skončil těsně vedle zadní tyče. Pět minut před koncem domácí definitivně rozhodli. Pelta se vyhnul ofsajdové pasti a před gólmanem Ondráčkem přihrál na lépe postaveného Žitku, který nezaváhal. Domácí po vstřeleném třetím góle už drama nepřipustili a připsali si cenné tři body. Jaroměř předvedla v Jablonci velice sympatický výkon.




Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jablonec nad Jizerou
Vedoucí mužstva David Holman: Naším jediným cílem s již sestupující Jaroměří bylo konečně doma bodovat naplno. Vítězství jsme potvrdili třetí brankou až v závěru, přitom půlhodina hry by odpovídala stavu čtyři nula. Jsme rádi, že si čtyři dorostenci s divizním zápasem poradili a jejich výkon je příslibem do budoucna.

FK Jaroměř
Trenér Pavel Matějka: Jaroměři dnes nevyšel začátek zápasu a velmi brzy prohrávala o dvě branky. Teprve dvougólové vedení domácích jí probralo z letargie a začala hrát. I přes snahu ve 2. poločase je vítězství domácích zasloužené, nicméně Jaroměřští hráči se dnes nemají za co stydět a odjíždějí z Jablonce s hlavami nahoře.



Sestavy


TJ Sokol Jablonec nad Jizerou
R. Farský [-] - J. Halama [-] , J. Macháček [-] (74. P. Žitka [-] ) , M. Štemberk [-] (85. J. Chropůvka [-] ) , A. Kozák [-] , J. Zemánek [-] (67. D. Heřmánek [-] ) , D. Sedláček [-] , O. Rozkovec [-] (83. P. Karásek [-] ) , P. Šulc [-] (61. A. Pelta [-] ) , D. Tichý [-] , D. Skuhravý [-]

FK Jaroměř
M. Ondráček [-] - M. Čenovský [-] , P. Hrabík [-] (85. L. Emlar [-] ) , J. Bano [-] (78. T. Mertlík [-] ) , M. Štajer [-] , M. Michálek [-] , J. Holub [-] , M. Škoda [-] , M. Knap [-] , A. Horák [-] , P. Matějka [-]

ŽK: 40. D. Tichý , 56. J. Zemánek - 19. P. Hrabík , 58. M. Knap , 67. M. Michálek , 82. M. Ondráček .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Brychta Ondřej - RAPLÍK Lukáš, MRKÁČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.