1:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

26.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poříčí si v Berouně napsalo dobré „noty“ už do přestávky


Branky


66. M. Duchoň - 3. L. Balata , 43. O. Páv , 44. L. Balata
0

Předzápasové prognózy mluvily jasnou řečí. Zatímco Poříčí patří k vůbec nejlepším celkům přeboru v zápasech na soupeřových hřištích, Berounu se na vlastním pažitu příliš nedaří. Vždyť doma si berounští hráči připsali víc porážek než vítězných výsledků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poříčský koncert začal už ve 3. minutě

Průběh prvního poločasu potvrdil očekávání. Už od prvních minut se začali viditelně prosazovat fotbalovější hosté, jejichž kombinacím berounská obrana odolávala s vypětím všech sil. Již ve 3. minutě se dostal k míči Jíša, prokličkoval se do šestnáctky Jíša, a na hranici  faulu stačil míč poslat na hlavu Balaty, který si už věděl rady a ze dvou metrů otevřel skóre.

 

I v následujících minutách bylo Poříčí aktivnější. Nejdříve Balata po pěkném průniku mířil vedle a střelu Jíši vyrazil gólman Šebek na roh. Gólem neskončila ani hlavička Páva po centru Jíši. Pro domácí nebezpečný výlet stopera Vacka zastavil znovu Šebek a nakonec míč vykopl z brankové čáry obránce.

 

Na závěr první půle si Poříčí připravilo dvojnásobnou sladkou tečku. Nejprve si Páv naběhl na přesnou přihrávku přihrávku Vosáhla a „věšákem“ pod břevno nedal Šebkovi šanci. O minutu později perfektní „ťukes“ Páva a Trpišovského zakončil Balata – 0:3. Při jedné z mála šancí zahrozili i domácí, Ježek po rohovém kopu však hlavičkoval vedle.

Beroun stačil po přestávce jen snížit

Úvod druhého poločasu přinesl na každé straně po jedné nevyužité šanci (Horel/Páv). Po hodině hry vsadili domácí vše na jednu kartu. Čím dál víc se snažili o zkorigování výsledku zejména dlouhými nakopávanými míči do poříčské šestnáctky. Dařilo se jim to i proto, že hosté se uspokojili tříbrankovým vedením a nepodávali takový výkon jako v prvním poločase. Z tlaku ovšem Beroun vytěžil jediný gól, když v 66. minutě snížil Duchoň.

 

Domácí pak přitlačili hosty, kterým se již nedařila hra tak jako v prvním dějství, na jejich polovinu a podařilo se jim snížit v 66. minutě Duchoněm. Následně zasypali poříčské pokutové území jedním centrovaným míčem za druhým, ale poříčský gólman Kumšta se vyznamenal zejména při dvou hlavičkách Davida Počty, a když ho Horel po brejku obelstil a chtěl zasunout míč do branky, objevil se Křivohlavý a výborným obranným zákrokem mu vzal míč, aniž by se dopustil faulu.



Ohlasy k zápasu


Český Lev - Union Beroun
Roman Hrubeš, trenér:: „O výsledku rozhodl náš špatný výkon v prvním poločase. Kvalitní soupeř hrál jednoduše a nekompromisně využil našich zaváhání v obraně. Po přestávce jsme se zlepšili, hru jsme zjednodušili a snažili výsledek zkorigovat, ale vydařila se nám jediná akce, byť možností bylo víc.“

SK Posázavan Poříčí n. S.
Pavel Šimáček, trenér:: „V prvním poločase hráli kluci výborně, byla radost se na jejich akce dívat a z několika šancí jsme dali tři góly, dva Luboš Balata, což jsem rád. Druhý poločas asi i pod dojmem vyššího vedení již nebyl výkon z naší strany tak kvalitní, v závěru nás domácí dostali pod tlak a byli jsme rádi, že zápas více nezdramatizovali. Výhru jsme si ale zasloužili.“



Sestavy


Český Lev - Union Beroun
P. Šebek [-] - M. Horel [-] , A. Vildman [-] (81. D. Hejcman [-] ) , P. Vopěnka [-] , V. Hrdlička [-] (46. D. Soukup [-] ) , T. Ježek [-] , J. Počta [-] , M. Krčma [-] , O. Slabý [-] , D. Počta [-] , J. Krůta [-] (46. M. Duchoň [-] )

SK Posázavan Poříčí n. S.
M. Kumšta [-] - M. Jíša [-] , J. Jírů [-] , O. Páv [-] , J. Trpišovský [-] (83. M. Svoboda [-] ) , P. Havlíček [-] , L. Balata [-] (70. J. Janků [-] ) , R. Křivohlavý [-] , J. Vosáhlo [-] , J. Stibůrek [-] , K. Vacek [-]

ŽK: 23. J. Krůta .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Brožek Tomáš - ASNÍK Daniel, ŠEFARA Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.