T. Skála 43.
T. Skála 66. (p.)
2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

19.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Příbram nezvládla utkání na půdě Kunic


Branky


43. T. Skála , 66. T. Skála (p.)
0

Přečtěte si víe o utkání mezi týmy AFK Kunice a Spartakem Příbram...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kunice se dostaly v první půli do vedení

Na programu sobotního odpoledne bylo v Kunicích utkání devatenáctého kola 1.A třídy, skupiny A. Do Kunic přijel bojovat tým z Příbrami, který si chtěl přijet zlepšit náladu z minulého víkendu, ve kterém nedokázal porazit Zbuzany. Příbram navíc byla mírným favoritem tohoto utkání, vzhledem k jejich umístění v tabulce. Nacházejí se na desátém místě, zatímco Kunice je až dvanáctá. Utkání příjel řídit jako hlavní rozhodčí, pan Petr Benák. Tomu na postranních čarách pomáhali pomezní rozhodčí Jindřich Svoboda a Marek Radina. Na utkání se přišlo podívat přibližně 75 diváků. 

 

V první půli se hrálo dlouhou dobu bez branek. Ani jeden z týmů nedokázal překonat gólmany a až do 43. minuty to bylo 0:0. Pak ale Tomáš Skála dokázal překonat Jana Zykána a bylo to 1:0 pro Kunice. Po prvních pětačtyřiceti minutách hry se šlo do šaten za těsného vedení domácích. 

Kunice si pohlídaly i druhý poločas

Příbramští hráči vstoupili do druhého poločasu s tím, že se pokusí ještě s výsledkem něco udělat. Jenže to se jim příliš nedařilo. V 66. minutě navíc domácí kopali pokutový kop, ke kterému se postavil Tomáš Skála a vstřelil gól na 2:0. O výsledku bylo téměř rozhodnuto, jelikož hosté nekladli příliš velký odpor. Po odehraných devadesáti minutách to tak bylo stále 2:0 pro domácí, kteří nakonec zvítězili. Hráči Příbrami tak domů neodjížděli v příliš dobré náladě. V příštích kolech budou muset přidat a dostat se opět na vítěznou vlnu. Domácí si jistě zlepšili sobotu tímto výsledkem a hlavně třemi důležitými body, které se jim budou hodit.



Sestavy


TJ Kunice
R. Chadima [-] - A. Tůma [-] (22. P. Klíma [-] ) , J. Novák [-] , P. Lehovec [-] , M. Černý [-] , M. Skála [-] (82. M. Lička [-] ) , Z. Zderadička [-] (78. L. Bříza [-] ) , F. Tůma [-] , P. Lehovec [-] , D. Prokš [-] , T. Skála [-]

Spartak Příbram
J. Zykán [-] - J. Trefný [-] , J. Opička [-] (59. M. Binar [-] ) , M. Vašek [-] , J. Voříšek [-] (46. O. Matějka [-] ) , M. Štochl [-] , R. Jandera [-] , V. Janů [-] (19. J. Mráz [-] ) , M. Suchý [-] , P. Mezera [-] , J. Molnár [-] (46. J. Krejča [-] )

ŽK: 65. P. Klíma , 75. P. Lehovec , 80. L. Bříza , 90. J. Novák - 65. P. Mezera , 85. M. Štochl .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Benák Petr - SVOBODA Jindřich, RADINA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.