4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

25.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klíčany vysokou prohrou ztratily šanci na titul


Branky


10. J. Kmoch , 56. D. Hemr , 64. J. Čurda , 88. F. Schneider (p.)
0

Velké překvapení se odehrálo v Byšicích, které vysokým rozdílem rozdrtily adepta na postup z Klíčan. Hosté tak nevyužili zaváhání Kosmonos, které rovněž prohrály, slaví ale i přesto postup.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí jdou do vedení

I se zkušeným Kábrtem v sestavě vyrukovali domácí do souboje proti druhému celku tabulky, který ještě živil naději na vítězství v soutěži. Hosté se ale v tomto zápase museli obejít bez svých důležitých hráčů. Chyběl nejzkušenější exligista Šelicha a pouze na střídačce začal zápas Buldra. V sestavě se tak objevilo jedno neokoukané jméno - místo krajního obránce obsadil Dvořák. A začátek zápasu vyšel lépe překvapivě domácím, kteří se již v 10. minutě dostali do vedení po brance Kmocha. S hosty to ale neotřáslo, rozjeli svou typickou kombinační hru a dostávali se také do šancí. Těch si v průběhu první půle vytvořili opravdu značné množství, obrana domácích ale i s velikou dávkou štěstí odolala. Hned třikrát totiž domácí obránci vykopávali míč z brankové čáry a hosté tak šli do kabin s nulou v kolonce vstřelených branek.

 

Klíčanská agonie

Do druhého poločasu udělali domácí jednu změnu v sestavě, když Kábrta nahradil Hemr, na hře se ale zcela nic nezměnilo. Hosté i nadále pokračovali v kvalitním herním výkonu, který však byl ve výsledku zcela zastíněn nemohoucností v zakončení, které pokračovalo i ve druhé půli. Klíčany se nedokázaly prosadit ani z vyložených pozic, naopak Byšicím se dařilo mnohem více a prakticky každá jejich nebezpečná akce skončila v gólem v Zamazalově síti. V 56. minutě zvyšoval na 2:0 právě střídající Hemr, který zužitkoval přihrávku skrz malé vápno od Resla. Další branku přidal z trestného kopu Čurda a na potupných 4:0 pro hosty uzavřel chvíli před koncem z pokutového kopu domácí brankář Schneider. Byšice tak překvapivě rozdrtily Klíčany v poměru 4:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Vitana Byšice
Pavel Čermák - záložník: Fotbal se dnes musel líbit a ukázalo se, že když hrajeme jako tým, dokážeme porazit i nejlepší celky soutěže. Samozřejmě, hned v několika situacích při nás dnes stálo i štěstí.




Sestavy


TJ Vitana Byšice
F. Schneider [-] - J. Čurda [-] , P. Resl [-] - J. Lauda [-] - J. Kábrt [-] (46. D. Hemr [-] ) , M. Hubáček [-] , P. Menčl [-] , J. Kmoch [-] , P. Kadlec [-] , P. Čermák [-] (86. J. Šteiner [-] ) , D. Menčl [-]

TJ Klíčany
J. Zamazal [-] - Z. Malík [-] , M. Krimlák [-] (86. O. Macek [-] ) , J. Musil [-] , P. Dvořák [-] (66. P. Holý [-] ) - T. Jurčík [-] , A. Marek [-] , L. Pečeňa [-] , P. Hájek [-] - A. Javůrek [-] (66. T. Buldra [-] ) , J. Předota [-] -

ŽK: 19. J. Kmoch , 53. J. Lauda - 33. A. Marek , 41. Z. Malík , 53. P. Hájek , 53. M. Krimlák , 88. J. Zamazal .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Nehasil Karel - MYŠKA Roman, KUBEČKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.