3:1
(3:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

23.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záryby bleskovým úvodem rozhodly zápas


Branky


0

Úlohu favorita potvrdily na domácím hřišti hráči Záryb, kteří už ve 14. minutě zápasu vedli 3:0. Soupeř brzy snížil, více ale nezvládl a jeho sestup do okresního přeboru je zpečetěn.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vše podstatné se událo do 20. minuty

Jasného favorita měl zápas ve výborné formě hrajících Záryb proti Labskému Kostelci, který nejen, že v posledních zápasech nesbírá body, ale jeho zápasy často končí opravdu vysokými prohrami. Geografická blízkost obou sídel ale dávala zápasu nádech derby, a jak známo, v takových utkáních se může stát cokoli. V základní sestavě hostí dostal od úvodní minuty příležitost teprve patnáctiletý Ploc. Úvodní minuty ale úvahám o překvapení rozhodně nenahrávaly. V 9. minutě zápasu se totiž k centru dostal Schütz ml., našel přesně Urbana a domácí mohli slavit první branku. 1:0. To jim dodalo sebevědomí a hned o minutu později se skóre zápasu měnilo podruhé. Na levé straně totiž pěkně zakombinoval opět Schütz ml. s Formánkem a výsledkem bylo pěkné vysunutí Voštiara do brejku. Ten v úniku zachoval chladnou hlavu, poslal si míč podél gólmana Bárty a do prázdné branky již neměl problém zakončit. 2:0. Hosté nedokázali na tento vývoj patřičně zareagovat a ve 14. minutě inkasovali potřetí, když se zpoza vápna (jak je jeho dobrým zvykem) přesně trefil kapitán týmu Krulich. 3:0. Trochu vzrušení do jednoznačného vývoje pak přinesla 20. minuta a snížení z kopačky Pazderky, který využil zaváhání brankáře Šulce při vybíhání, dostal se k míči před prakticky prázdnou bránou a trefil se přesně. První půle tak skončila vedením Záryb 3:1.

 

Zbytek zápasu nenadchnul

Zatímco první poločas nabídl poměrně zajímavou a kvalitní fotbalovou podívanou, ve druhé půli není o čem psát. Milovníci osobních soubojů, nakopávaných míčů a častých hvizdů rozhodcovské píšťalky si ovšem jistě přišli na své. V rozkouskované a nepříliš pohledné druhé půli již další branka nepadla, a tak domácí mohli být spokojeni alespoň s výsledkem. Kostelečtí se naopak definitivně loučí se soutěží a putují o patro níže.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Záryby
Matěj Školák - útočník: V úvodu se nám podařilo velmi rychle získat potřebný náskok, který soupeř dokázal pouze snížit. Druhý poločas byl už spíše o osobních soubojích a častých faulech.




Sestavy


TJ Sokol Záryby
M. Šulc [-] - T. Vytlačil [-] , J. Formánek [-] (64. V. Valentin [-] ) , D. Krulich [-] , D. Vytlačil [-] (54. M. Školák [-] ) , J. Schütz [-] , J. Urban [-] (59. J. Bušínský [-] ) , P. Voštiar [-] (67. B. Mareček [-] ) , F. Valentin [-] , D. Hallík [-] , J. Schütz [-] (60. M. Šťastný [-] )

SK Labský Kostelec
P. Bárta [-] - O. Brodňanský [-] , J. Šimek [-] - M. Doubek [-] - D. Ploc [-] (52. M. Machka [-] ) , L. Pazderka [-] , J. Pajkrt [-] , T. Novák [-] , K. Temiak [-] , L. Chvátal [-] , P. Klíma [-]

ŽK: 32. J. Urban , 70. V. Valentin - 62. T. Novák , 81. K. Temiak .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Pospíšil Miloslav - PUDIL Václav, LACINA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.