1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

22.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dolní Bousov vyloupil Pěčice


Branky


0

Napínavý zápas byl k vidění v Pěčicích, kam zavítal velmi dobře hrající DBSK a ani tentokrát se početná divácká kulisa nenudila. Utkání rozhodl dvougólový hostující střelec Klíma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remíza odpovídá průběhu hry

Velmi zajímavý zápas mohli očekávat diváci v Pěčicích. Dolní Bousov, který na podzim získal pouhých 8 bodů, totiž po zimním posílení kádru zázračně ožil a na jaře pravidelně sbírá body i proti silným soupeřům. Velmi dobře se vedlo i Pěčicím, které dosud na jaře prohrály jediný zápas - a to po bídném výkonu v Zárybech. Zajímavostí úvodních sestav byly vyplněné pozice hráčů obou týmů - papírově tedy Pěčice nastoupily v rozestavení 3-6-1 a Dolní Bousov 4-6-0. Domácí se museli obejít bez svého střelce Lukeše. Zápas začal ve svižném tempu, ale ani jeden z celků si nedokázal vytvořit herní převahu. Góly ale padaly, a to po jednom na každé straně. Ve 14. minutě potvrdil dobrou formu z posledních zápasů Kiceluk a otevřel skóre. 1:0. Vyrovnání pak přišlo 3 minuty před poločasem z kopačky Františka Klímy, který upravil skóre na zasloužených 1:1.

 

Vítězný gól střílí hosté

Do druhé půle provedl hostující trenér Holub dvě změny v sestavě, když namísto Ježka a Hrdého poslal na trávník zkušenějšího Kubečka a Ondřeje Klímu. Jako první ale mohli opět strhnout vedení na svou stranu domácí. Brankář DBSK Stránský už byl v 62. minutě překonán a míč mířil do branky, tam však na poslední chvíli zaskočil obránce Kubeček a nedopustil gól ve vlastní síti. Tato přežitá pohroma jako by hostující celek nabudila a Pěčice už se nedokázaly příliš dostávat k ohrožení soupeřovy branky. Udeřilo naopak na druhé straně v 70. minutě zápasu. Hrdinou utkání se stal v hostujícím dresu František Klíma, který využil přihrávky od svého jmenovce Ondřeje a svou druhou brankou utkání rozhodl. DBSK tak dokázal v zajímavém zápase zvítězit a posunul se na 9. místo tabulky.



Ohlasy k zápasu



Dolnobousovský SK
Luděk Holub - trenér: V první půli se jednalo o vyrovnané utkání, kterému také odpovídal vyrovnaný výsledek. Možná zlomovým okamžikem zápasu byla neproměněná velká šance domácích, kdy na brankové čáře zaskočil náš obránce. Poté už jsme domácí k ničemu nepustili a přidali vítěznou branku.



Sestavy


TJ Sokol Pěčice
T. Dufek [-] - M. Tůma [-] , O. Novák [-] , J. Jonáš [-] - V. Novák [-] , P. Bůžek [-] (68. V. Valenta [-] ) , M. Hubač [-] , F. Beran [-] , P. Král [-] , D. Košťál [-] - A. Kiceluk [-]

Dolnobousovský SK
M. Stránský [-] - P. Ježek [-] (46. O. Klíma [-] ) , L. Zahrada [-] , V. Bíšek [-] , M. Novák [-] - J. Hrdý [-] (46. P. Kubeček [-] ) , M. Koštíř [-] , T. Šolc [-] , J. Kasal [-] (91. L. Holub [-] ) , F. Klíma [-] , R. Tomíček [-] (75. M. Merva [-] ) - -

ŽK: 59. A. Kiceluk .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: Dohnal Lukáš - ZUSKIN Petr, ŠNÝDR Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.