DBSK po výhře uniká z nebezpečných vod


Branky


0

Dolní Bousov potvrdil vynikající formu, kterou na jaře prokazuje v domácích zápasech a zvítězil také proti Mělníku. Dokázal se tak přiblížit klidnému středu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrdý otevírá skóre

Velmi zajímavý zápas dvou týmů, které v jarní části sezony prokazují skvělou formu a stoupají tabulkou, se dal očekávat v Dolním Bousově. Někteří hráči z hostující sestavy si na rozehřátí střihli už ranní zápas za Vysokou v Okresním přeboru Mělník a vstupovali do tohoto utkání po výhře 0:5 v Hoříně s výbornou náladou. Na hřišti DBSK je ale čekal mnohem těžší oříšek, což se začalo ukazovat hned od úvodních minut prvního poločasu. O nějaké převaze v tabulce lépe postavených hostů nemohla být řeč, ani domácí si ale nevytvořili žádný větší tlak, a tak se hra odehrávala spíše uprostřed hřiště. Domácím se ale podařila jedna důležitá akce a ve 14. minutě otevřeli skóre - František Klíma posadil centr přesně na hlavu Hrdého, který překonal Horváta. 1:0. Také Mělníku vyšla jedna akce, která ale k jeho smůle k vyrovnání nevedla - zajímavou střelu ze 34. minuty zastavilo břevno domácí branky, a tak šel Dolní Bousov do kabin s těsným náskokem.

Domácí pohodlně vítězí

Do začátku druhé půle už domácí vstupovali hned se dvěma změnami oproti základní sestavě - ke kapitánovi týmu Vynikalovi, který musel střídat již ve 21. minutě, se v poločase přidal i Tomáš Šolc, který byl nahrazen Kasalem. Domácí trochu pozměnili svůj styl hry a namísto zdlouhavé kombinace vsadili na přímočaré útoky. Ty se jim dařily výborně a šance na jejich straně přibývaly. Zvýšení nákoku pak přišlo v 56. minutě, kdy se Tomíčkova přihrávka dostala opět k Hrdému a domácí záložník vsítil svou druhou branku v zápase. 2:0. Hostům se nedařilo se zápasem cokoli udělat a v 85. minutě pak přišlo definitivní rozhodnutí, když střídající Kasal centrem našel Tomíčka, a ten přidal třetí zásah svého týmu. DBSK tak po kvalitním výkonu zaslouženě porazil Mělník a vzdaluje se sestupovým příčkám.



Ohlasy k zápasu


Dolnobousovský SK
Luděk Holub - trenér: První půle se odehrávala bez větších šancí od vápna k vápnu. Do druhé půle jsme se snažili zjednodušit hru a vést naše útoky přímočaře dopředu. To se nám dařilo a přidali jsme další dvě branky.




Počet diváků: 135. Rozhodčí: Mareš Bohumil - ŘÍHA Jaroslav, SANDEV Viktor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.