P. Hyka 64.
P. Hyka 79.
2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

20.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola vyzněl pro Ovčáry


Branky


64. P. Hyka , 79. P. Hyka - 67. Z. Malík
0

V utkání dvou týmů usilujících o postup padaly góly až po přestávce - a protože domácí dokázali vstřelit o jeden více než jejich soupeř, berou všechny body a přibližují se svému soupeři v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrná první půle

Vysoká divácká návštěva a pro zápasy Ovčár netradiční odpolední termín - to byla kulisa jednoznačně nejočekávanějšího zápasu kola. Hosté k němu přijeli v pozici lídra tabulky a svému dnešnímu soupeři odskočili před tímto kolem již na pětibodový rozdíl. Domácí museli trochu improvizovat ve své osvědčené sestavě, to ale na jejich kvalitě nic neubralo, a hrál se tak oboustranně zajímavý fotbal. V hostujícím týmu došlo k problému již po minutě hry, kdy musel odstoupit útočník Předota, kterého nahradil Dvořák. Po této nešťastné události působily oba týmy spíše opatrným dojmem a kroužily kolem sebe jako borci v ringu. Nikdo nechtěl udělat chybu, což se také podařilo - a přestože náznaky šancí se na obou stranách objevily, obrany si nakonec se vším poradily a gól k vidění nebyl. Za zmínku tak stojí ještě další vynucené střídání - v dresu domácích nemohl pokračovat ve hře Viskup, jehož nahradil Hrstka. 

 

Hyka se dvakrát trefuje

Do druhé půle přeci jen vstoupili domácí aktivněji s jasným cílem - strhnout vedení i konečné vítězství na svou stranu. K tomu se Ovčáry přiblížily v 64. minutě, když rohový kop výborně zahrál Pechar přímo na hlavu Hyky, který se z podobných pozic nemýlí. 1:0. Hosté ovšem také disponují velikou kvalitou a tu prokázali hned o tři minuty později, když se přetažený centr z pravé strany dostal až k obránci Malíkovi, který se do míče opřel z voleje a překonal brankáře Chaloupku. 1:1. Vypadalo to ale, že v závěru mají více sil domácí hráči, kteří se tlačili dopředu více než jejich soupeř a byli za to také po zásluze odměněni. V 79. minutě rozehráli míč na pravou stranu, kde si pro něj doběhl Sobotka a z první dával míč za obranu. Přesně na tento míč čekal opět Hyka a i podruhé v zápase zakončil přesně. Díky tomuto zásahu tak zůstávají body doma a Klíčany se opět loučí s vedoucí příčkou tabulky.

 



Ohlasy k zápasu


FC Sokol Ovčáry
Petr Hyka - hrající trenér: Z mého pohledu to musel být pěkný zápas pro oko diváka. Boj do poslední minuty s vítězstvím pro nás. Na obou stranách se hrál pěkný fotbal, protože šlo o dvě zkušená mužstva.

TJ Klíčany
Pavel Mužíček - trenér: Ve vyrovnaném utkání byli domácí šťastnějším týmem.



Sestavy


FC Sokol Ovčáry
P. Chaloupka [-] - S. Ondrák [-] , T. Sobotka [-] (83. J. Kohout [-] ) , M. Viskup [-] (35. J. Hrstka [-] ) , J. Studený [-] - J. Mihalík [-] , M. Urban [-] , P. Hyka [-] , R. Pechar [-] - R. Miřatský [-] , J. Morávek [-]

TJ Klíčany
J. Zamazal [-] - Z. Malík [-] , J. Musil [-] , M. Krimlák [-] , L. Pečeňa [-] (82. P. Holý [-] ) - P. Hájek [-] , A. Marek [-] , T. Buldra [-] , R. Šelicha [-] - J. Předota [-] (1. P. Dvořák [-] ) , T. Jurčík [-] (75. A. Javůrek [-] ) -

ŽK: 76. P. Hyka - 26. M. Krimlák , 49. Z. Malík , 76. L. Pečeňa .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Čermoch Jakub - BARTŮŠEK Zdeněk, VELEBIL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.