K. Kozma 44.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 17:00

19.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neratovice statečně vzdorovaly Kosmonosům


Branky


44. K. Kozma
0

Extrémně poslepovaná sestava Neratovic statečně vzdorovala domácímu favoritovi. Domácí tým ale dokázal udržet čisté konto a díky jedné vstřelené brance získal důležité tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rozhodují před poločasem

Velké problémy se sestavou hlásil před utkáním tábor fotbalistů Neratovic. Do základní sestavy tak naskočil další debutant - šestnáctiletý dorostenec Majerech. To vše kontroloval tentokrát přímo z trávníku i předseda klubu Kaňka. Hosty čekal proti silnému soupeři v čele se zkušeným Flachbartem či uzdraveným Bažantem nelehký úkol. Hosté se od začátku zaměřili na neprostupnou obranu s cílem vysílat do brejků hlavně svého nejlepšího střelce Ďurindu. První šanci si vytvořili domácí, když si Keszeg po křižném pasu přehodil obránce, ale zakončil pouze do nohou gólmana Černého. Akce ovšem pokračovala, Bažant přiklepl Kubelkovi, který střelou z první nechal opět vyniknout brankáře Neratovic. Poté zahrozili i hosté, když Flachbart ztratil míč a centr z pravé strany našel přesně Ďurindu. Hostující střelec ale netrefil poloprázdnou bránu. V další šanci opět nedal Kubelka a ani několik rohových kopů nevedlo ke kýženému výsledku. Za hosty naopak předvedl pěknou individuální akci Lemarie, jehož střela jen těsně minula Splídkovu branku. První gól zápasu tak přišel až těsně před poločasem - série přímých a rohových kopů Kosmonos byla zakončena centrem z pravé strany, do kterého se položil Kozma a trefil na zadní tyč. Domácí tak brankou do šatny vedli 1:0.



Neratovice nemají sílu na vyrovnání

Druhý poločas začal velkou šancí Flachbarta, který postupoval sám na gólmana, střelou na zadní tyč ho ovšem nepřekonal. Poté potřetí v zápase zahrozili hosté, ale na centr Ďurindy v malém vápně těsně nedosáhl Lemarie. Poté už následovaly pouze příležitosti domácích - byl to opět Kubelka, kterému ale dnes nebylo souzeno vstřelit branku. Pěkně si sice poradil hned se dvěma obránci, jeho střelu ale zastavilo břevno. V další akci pak stejný hráč nedokázal zužitkovat pěknou přihrávku od Miškovského. Závěr se proměnil v sérii střídání domácího týmu, který na hřiště poslal všechny své náhradníky. To hosté v tomto směru reagovat nemohli a nepodařilo se jim zareagovat ani gólově. Domácí Kosmonosy tak jediným gólem stopera Kozmy zvítězily 1:0.



Ohlasy k zápasu


SK Kosmonosy
Jan Bažant - záložník: Pro nás důležité vítězství. Neratovice se soustředily převážně na obranu, a tak bylo těžké se prosadit. To se nám naštěstí povedlo těsně před poločasem. V druhé půli jsme měli náskok navýšit, což se bohužel nepodařilo. I tak jsme ale s výhrou spokojeni.

FK Neratovice-Byškovice B
Vladimír Kaňka - hrající předseda klubu: Ještě před odjezdem na zápas nás bylo z různých důvodů pouhých 9 hráčů. Proto jsem se rezhodl, že týmu pomůžu a ještě jsem po cestě vyzvedl dva mladší dorostence ročníku 2000, kteří se právě vraceli z mistráku v Čáslavi, tak abychom vůbec dali dohromady 11 hráčů. V tuto chvíli jsme v situaci jako Arsenal - mnoho zraněných hráčů. Měli jsme velké obavy, jelikož jsme hráli u týmu, který bojuje silně o postup do 1.A třídy. V sestavě mají zkušené hráče, ale také mladé hráče, kteří prošli například mládeží FK Mladá Boleslav. Náš trenér nám však do hlavy vnuknul, že jsme sem nepřijeli jen zápas odehrát, ale že se jasně jdeme poprat o vítězství. Sestavu postavil v rozestavení 3-2-3-2, i když jsme ji nejdříve vůbec nikdo tak nějak nechápal. V sestavě jsem se tedy obejvil já asi po půl roce bez tréninku a mladý Majerech, ročník 2000. Oba naše krajní obránce hráli jinak ofenzivní záložníci nebo útočníci Šulc s Drahorádem. Trenér však chtěl využít jejich rychlostních schopností a důrazu. Celý zápas jsme poctivě bránili a soupeř s tím měl nemalé problémy, vůbec nevěděl, jak překonat naši zhuštěnou obranu. Byli jsme to my, kdo v prvním poločase promarnil dva rychlé brejky, ze kterých se stali vždy 100% šance. Jelikož jsme je nedali, soupeř trestal po centru ze strany, kdy domácí hráč trefil míč z první za záda Černého. Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil. Nejdříve měli 100% šanci domácí, kdy Flachbart neproměnil samostatný nájezd na Černého. Potom chyběl našemu Lemariemu půlkrok, aby dostal do branky centr od Durindy. Čím se blížil konec, tím se domácí více báli o výsledek a jen díky jednosměrnému vedení rozhodčího pro domácí, se už nic nestalo a domácí vyhráli. Náš výkon hodnotím vysoce za hranicí možností. Velká pochvala pro všechny hráče za odhodlání a bojovnost poprat se o body ve slepené sestavě. Velký dík také pomoci obou kluků z dorostu. Ještě před pár měsíci hráli za žáky. Majerech odehrál důstojně celý zápas a Misterka se určitě ukáže ještě v nadcházejících utkáních.



Sestavy


SK Kosmonosy
T. Splídek [-] - K. Kozma [-] , P. Kraus [-] , M. Kubelka [-] (80. P. Scheufler [-] ) , M. Michalec [-] , J. Keszeg [-] (68. J. Miškovský [-] ) , M. Šimáček [-] , J. Bažant [-] (46. V. Šulc [-] ) , J. Žižka [-] , M. Hošťálek [-] , J. Flachbart [-] (85. M. Procházka [-] )

FK Neratovice-Byškovice B
A. Černý [-] - P. Mráz [-] , L. Sochor [-] - D. Nguyen [-] , V. Kaňka [-] , M. Melich [-] , P. Majerech [-] , J. Drahorád [-] , J. Šulc [-] - T. Lemarie [-] , A. Ďurinda [-]

ŽK: 51. M. Kubelka - 43. T. Lemarie , 55. D. Nguyen , 66. P. Mráz , 86. J. Šulc .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Asník Daniel - BROŽEK Tomáš, FEJFAR Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.