Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

18.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záryby sesadily lídra tabulky


Branky


0

Zajímavý kousek se povedl hráčům Záryb, kteří přetlačili silné Kosmonosy. Hosté se tak museli rozloučit s vedoucí pozicí tabulky, kterou opět přepustili Klíčanům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Záryby jsou lepším týmem

Velmi zajímavé utkání dvou týmů, které se prezentují pěknou fotbalovou hrou, se očekávalo v Zárybech. Hosté hájili vedení v tabulce, ale úvod zápasu lépe vyšel domácím, kteří lépe kombinovali a hráli s velkým zápalem a nadšením. Rozehrávka hostí se omezila spíše na křižné nakopávané balony za obranu, se kterými si ale důrazná domácí obrana poradila. Domácí se tak ve 20. minutě dostali do vedení. Odražený míč napálil směrem na hostující bránu Mareček, a jeho střílená přihrávka našla přesně hlavu Schütze, který se rybičkou položil do míče a poslal míč k tyči Splídkovy branky. Zda byl tento centr opravdu úmyslem, nebo se jednalo o nepovedenou střelu, to ví asi pouze centrující Bohuslav Mareček. Záryby ale každpádně vedly 1:0. Hosté hrozili zejména ze standardních situací zásluhou stoperů Kozmy s Hošťálkem, jejich pokusy ale obrana v čele s brankářem Šulcem zastavovala. Kuriózní gól mohl dát Žižka, který loboval vyběhnutého gólmana snad z 35 metrů, jeho oblouk ovšem skončil asi metr vedle branky. A tak s další brankou přispěchaly Záryby - dlouhý výkop nešťastně prodloužil Keszeg přímo do běhu T. Vytlačila, proti kterému špatně vyběhl Splídek, domácí útočník si toho všiml a lobem překonal gólmana. 2:0.

 

Hosté se marně snaží vyrovnat

Do druhé půle Kosmonosy prostřídaly Miškovského za Hančara a doufaly v co nejrychlejší snížení skóre. To se jim podařilo opravdu bleskově, když špatné zpětné přihrávky stopera Šaška na gólmana využil Siřínek a taktéž lobem snížil na 2:1. Tato situace odstartovala velký tlak hostí a domácí měli velký problém dostat se ze své půlky. Jejich obrana ovšem pracovala dobře a Kosmonosy se jen těžko dostávaly ke gólovým šancím. Vyrovnání měl na hlavě Kubelka, jehož pokus se ovšem nevešel mezi tři tyče. Postupně hosté hru čím dál tím více otevírali a domácí se dostávali do nebezpečných protútoků. Sám na Splídka se řítil  po vysunutí od Školáka F. Valentin, jehož střelu na zadní tyč dobře vystihl Splídek. O pár minut později si musel Splídek poradit s nepříjemnou střelou zpoza vápna, kterou vyrazil na roh. Na úplném konci zápasu po dobrém nástřelu Kubelky jen o pár decimetrů nedosáhl na míč Kozma, a tak všechny body zůstaly v Zárybech.

 

Za zmínku snad stojí ještě některé informace uvedené v zápise o utkání. Že je některý z funkcionářů v návalu emocí vykázán, je poměrně běžné. Sudí Čechmánek ale tentokrát na hřišti spatřil i další prohřešky: "Nastavení druhého poločasu o 4´ - nebyly připravený náhradní míče ( domácí aby zdržovali v navázání hry, tak náhradní míče schovali) + zjištění stavu zraněného hráče." Inu, i takový je fotbal... :)

Pozor, máme tu čerstvou novinku, která vám, fanouškům fotbalu, může ještě zpříjemnit prožitek ze zápasů. Každý může odteď ohodnotit úroveň zápasu, kvalitu občerstvení na stadionu či výkon rozhodčího! Stačí jediné - registrovat se na našich stránkách. Tato registrace je pro vás samozřejmě zdarma. Zároveň počínaje dneškem budete moci hlasovat pro nejlepšího hráče kola pouze po registraci. Od tohoto kroku si slibujeme zvýšení věrohodnosti výsledků - hlasovat budou pouze ti, které fotbal opravdu zajímá a předejdeme tak případným stížnostem na podvody při hlasování.

 

Děkujeme za přízeň a věříme, že vám tyto novinky přinesou ještě větší požitek z našeho fotbalového dění.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Záryby
Matěj Školák - útočník: Do první půle jsme nastoupili s velkým odhodláním a dařila se nám také kombinace. Výsledkem byly dva góly v soupeřově síti. Ve druhé půli jsme rychle inkasovali a v závěru do našeho vápna létaly nebezpečné centry. Naše obrana si ale poradila. K rozhodčím se vyjadřovat nebudu, jinak jsme předvedli skvělý výkon a získali jsme důležité 3 body.

SK Kosmonosy
Jan Bažant – nehrající záložník: První poločas nás domácí přehrávali a zaslouženě se ujali vedení. Nám dělalo problém úzké hřiště a důrazná hra domácích. Druhý poločas už jsme odmakali na 100% a brzy snížili, bohužel vyrovnávající branka už se nám přidat nepodařila. Řekl bych, že zápasu by spíše slušela remíza.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kvasnička Václav - HLAVNIČKA Radek, BAROCH Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.