0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neratovice jediným gólem vyloupily Vitanu


Branky


0

Jediný gól stačil hostujícímu celku k vítězství v Byšicích. Neratovice se tímto úspěchem posunuly do klidnějších vod tabulky, zatímco Byšice zatím na jaře získaly jediný bod a musí se dívat pod sebe.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ďurinda otevírá skóre

Jediný bod ze tří pokusů měli na svém kontě před zápasem fotbalisté Byšic. Proti soupeři z nedalekých Neratovic tak potřebovali naplno bodovat. To hosté sice utrpěli hrozivý debakl v Dolním Bousově, v minulém kole ale dokázaly překvapit naprosto všechny a na svém hřišti udolat do té doby vedoucí Klíčany. Oba soupeře před utkáním dělil jediný bod ve prospěch Neratovic, a tak se dala čekat tuhá bitva o každý metr hřiště. První poločas vyšel lépe hostujícímu celku, který byl evidentně pod vedením koučem Pšeničky, který v Byšicích dlouhé roky působil, na hru domácích velmi dobře připraven. Hosté se navíc už opět mohou spolehnout na gólový přísun navrátilce Ďurindy. A tak se také stalo hned v 11. minutě, kdy šli hosté zásluhou tohoto hráče do vedení. 0:1. I ve zbytku poločasu si Neratovičtí udržovali mírnou herní převahu, a tak bylo jejich jednogólové vedení patrně spravedlivým výsledkem dění na hřišti.

Marná snaha o vyrovnání

Do druhého poločasu vlítli domácí s novou chutí poprat se o výsledek a přimáčkli svého soupeře hluboko k pokutovému území. Hosté bránili v hlubokém bloku osmi lidí a tato taktika jim vycházela. Do nebezpečných akcí se sice prakticky nedostávali, to jim ale při jednogólovém náskoku nemuselo vůbec vadit. O ten ale mohli hosté přijít v 60. minutě, kdy byla akce domácích možná trochu necitlivě přerušena hvizdem sudího Holého, který místo ponechání výhody zapískal faul Neratovic. Z gólové akce tak nakonec nic nebylo. Byšičtí v závěru už i s Čermákem na trávníku i nadále obléhali hostující branku, na vynikajícího gólmana Černého ale nedokázali vyzrát, a tak Neratovice slaví nejhubenější vítězství 0:1. Díky tomuto výsledku dokázali odskočit svému soupeři a odpoutat se od nebezpečných míst tabulky. Byšice se naopak při své současné formě musí velmi soustředit na svůj nadcházející zápas v Lužci.



Ohlasy k zápasu


TJ Vitana Byšice
Pavel Čermák - záložník: Žádná velká podívaná to dnes ani od jednoho týmu nebyla. Minimálně na remízu to bylo, ale nedokázali jsme míč dotlačit do branky soupeře. Škoda...




Sestavy


TJ Vitana Byšice
F. Schneider [-] - P. Resl [-] , J. Čurda [-] - J. Lauda [-] - P. Menčl [-] , M. Hamšík [-] (67. P. Čermák [-] ) , J. Szen [-] , D. Hemr [-] , J. Kmoch [-] , P. Kadlec [-] , D. Menčl [-]

FK Neratovice-Byškovice B
A. Černý [-] - P. Mráz [-] , T. Dohnal [-] , M. Zeman [-] - J. Drahorád [-] , V. Demeter [-] , V. Žežulka [-] (71. J. Tovara [-] ) , D. Nguyen [-] (78. M. Panocha [-] ) , J. Šulc [-] - A. Ďurinda [-] , T. Lemarie [-] (55. L. Frýzek [-] )

ŽK: 60. J. Szen , 89. J. Lauda - 84. J. Tovara .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Holý Milan - KRATOCHVÍL Vladimír, LACINA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.