Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záryby doma přehrály Vitanu Byšice


Branky


0

Vitana se na jaře zatím trápí a od výraznějšího rozdílu ve skóre ji v Zárybech uchránilo až polevení domácích v závěru. Domácí Sokol si tak upevnil 5. místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Záryby vládnou první půli

Výsledek si sice dobrý nepřivezli, výkon z druhé půle ale optimismus dával. Řeč je o fotbalistech Záryb, kteří v minulém kole sice vysoko prohráli v Klíčanech, výkon ale podali velmi dobrý. Tentokrát přivítali nevyzpytatelnou Vitanu, která v minulém kole dlouho vzdorovala favorizovaným Kosmonosům. Domácím tentokrát první půle vyšla mnohem lépe než v minulém zápase a od začátku si dokázali vytvářet šance. Nejprve to byl Školák, který ale po Voštiarově zpětné přihrávce nedokázal z dobré pozice na penaltě trefit bránu. Po této první akci se ke slovu dostali také Byšičtí, jejich akce ale zachytávala domácí obrana nebo gólman Šulc. Skóre se tak poprvé měnilo až ve 32. minutě, kdy byl faulovaný Voštiar a následný přímý kop poslal nádherně na zadní tyč domácí kapitán Krulich. 1:0. Do poločasu padla ještě jedna branka a opět v ní měl prsty Krulich. Ten rozehrál rohový kop, který propadl až k Františku Valentinovi, a ten ho uklidil do branky. Záryby tak vyhrály první půli v poměru 2:0.

Korekce stavu v závěru

Pokud chtěli hosté pomýšlet na vyrovnání, jejich naděje podstatně snížila hned 49. minuta zápasu. Domácí totiž pokračovali v dobrém výkonu z první půle a třetí gól na sebe nenechal dlouho čekat. Postaral se o něj domácí Mareček, který vyslal krásnou uličkou do šance F. Valentina. Domácí obránce se dostal k míči a vsítil už svůj druhý gól v zápase. 3:0. I čtvrtou branku v zápase si připsali domácí - konkrétně Voštiar, který využil skvělé práce Školáka. Ten šel vyhrál souboj s obráncem, prosadil se rychlostně a předložil Voštiarovi před prázdnou bránu. V 66. minutě se tak stav utkání změnil již na 4:0. Záryby si vytvořily i další šance, Voštiar ani Krulich se ale netrefili, a tak dostaly příležitost ke zmírnění gólového rozdílu i Byšice, což se jim podařilo hned dvakrát v rozmezí tří minut zásluhou Kmocha. Na výhře Záryb to ale už nic nezměnilo. Záryby - Byšice 4:2.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Záryby
Matěj Školák - útočník: Na rozdíl od minulého zápasu jsme začali velmi dobře a vytvořili si náskok. V dobrém výkonu jsme pokračovali i ve druhé půli a polevili jsme až za stavu 4:0, kdy jsme dovolili soupeři zkorigovat skóre.




Sestavy


TJ Sokol Záryby
M. Šulc [-] - T. Vytlačil [-] (80. J. Schütz [-] ) , J. Formánek [-] , D. Krulich [-] , B. Mareček [-] , J. Urban [-] (64. D. Vytlačil [-] ) , M. Školák [-] (68. M. Šťastný [-] ) , P. Voštiar [-] (87. J. Blanár [-] ) , F. Valentin [-] , F. Šašek [-] (92. J. Novák [-] ) , O. Janáček [-]

TJ Vitana Byšice
F. Schneider [-] - P. Resl [-] , J. Čurda [-] - J. Lauda [-] - J. Novák [-] , M. Hamšík [-] (54. K. Kmeťo [-] ) , J. Szen [-] (89. P. Váchal [-] ) , D. Hemr [-] , J. Kmoch [-] , P. Kadlec [-] , D. Menčl [-]

ŽK: 36. T. Vytlačil , 72. F. Valentin , 79. D. Vytlačil - 24. D. Hemr , 68. J. Čurda , 75. D. Menčl .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Jahoda Petr - HOLAKOVSKÁ Tereza, DVOŘÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.