Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 10:15

15.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klíčany na domácím hřišti uspěly


Branky


0

Sympatickým výkonem se v Klíčanech prezentovali fotbalisté Záryb. Na zkušeného soupeře to ale nestačilo a domácí tým si došel pro vítězství. Odčinil tak úvodní kontroverzní prohru z Kosmonos.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky Hájka

V této roční době velmi dobrý terén přivítal hráče obou týmů v Klíčanech. Diváci se tak mohli těšit na zajímavé utkání v podání dvou týmů, které se snaží o ofenzivní fotbal. Jasným favoritem utkání byli ale domácí, kteří až do minulého kola, kdy po podivném výkonu sudího Poláka prohráli v Kosmonosech, nepoznali hořkost porážky. Do zápasu vstoupily Záryby se zodpovědnou obranou a dokázaly odolávat mírné převaze sého soupeře. Hosté dokonce mohli jít do vedení, ale Krulich střelou z přímého kopu pouze orazítkoval tyč Zamazalovy branky. Poté se ke slovu dostali domácí a dostali se do vedení také z trestného kopu, který v 15. minutě trefil přesně Hájek. 1:0. Od této branky domácí dokazovali svou velkou kombinační kvalitu a vytvořili si územní převahu. Gólově ji dokázal vyjádřit opět Hájek, který ve 34. minutě skvěle prošel po křídle a zakončil přesně na zadní tyč. 2:0. Tímto výsledkem také první poločas skončil.  

Sympatický výkon Záryb

Do druhé půle hosté již nastoupili se dvěma změnami v sestavě. Již v průběhu prvního poločasu odstoupil ze hry Viktor Valentin a o přestávce se k němu přidal i Jan Schütz. Novými tvářemi ve hře byli David Vytlačil a Bohuslav Mareček. A hosté ukazovali, že rozhodně nehodlají druhou půli za nepříznivého stavu jen dohrát. Prvních dvacet minut bylo jednoznačně v jejich režii, ale vyústěním byly opět pouze střely do brankové konstrukce. Nejprve D. Vytlačil trefil po Vošiarově přihrávce břevno, poté si Krulich postavil trestný kop ze zhruba 30 metrů a po krásné střele se třáslo opět břevno. Další akce se urodila po centru, kde se k hlavičce dostal Janáček, jeho střelu však gólman vyrazil na břevno a v malém vápně se rozpoutal boj o odražený míč. Ten se dostal na penaltu ke Školákovi, ale ten z otočky nedokázal prostřelit blok hráčů. Balón se však opět odrazil v němu, tentokráte už z pro něj nepříliš výhodné pozice sklepl míč T. Vytlačilovi, který se pokusil o obstřel, ale výborně zasáhl gólman Zamazal. Snížení nakonec přeci jen přišlo, a to zásluhou střídajícího Šťastného, který v 72. minutě minutě propálil gólmana a dal hostům naději. Poté Záryby ještě více otevřely hru, což vyhovovalo zkušeným domácím, kteří toho využívali k rychlým brejkům. Gólově je dokázali vyjádřit Předota s Jurčíkem, a tak hosté i přes sympatický výkon odjížděli poraženi v poměru 4:1.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Klíčany
Pavel Mužík - trenér: Začali jsme dobře a do poločasu jsme si vytvořili dvoubrankový náskok. Do druhé půle nastoupil soupeř lépe, ale nastřeloval pouze břevna a tyče. Nám se v závěru podařilo dvěma brankami rozhodnout.

TJ Sokol Záryby
Matěj Školák - útočník: Myslím, že hlavně v druhém poločase jsme soupeře dokázali potrápit, jen je škoda, že jsme trefili asi 2 břevna a 3 tyče a žádný balón se neodrazil k nám. Soupeř ukázal, že je na tom kombinačně skvěle, ale myslím, že především za druhý poločas se nemusíme vůbec stydět.



Sestavy


TJ Klíčany
J. Zamazal [-] - Z. Malík [-] , M. Krimlák [-] , J. Musil [-] , L. Pečeňa [-] - A. Marek [-] (86. P. Dvořák [-] ) , T. Buldra [-] , R. Šelicha [-] (80. A. Javůrek [-] ) , P. Hájek [-] - T. Jurčík [-] , J. Předota [-] -

TJ Sokol Záryby
M. Šulc [-] - M. Školák [-] (70. M. Šťastný [-] ) , J. Formánek [-] (78. J. Urban [-] ) , D. Krulich [-] , T. Vytlačil [-] , J. Schütz [-] (46. B. Mareček [-] ) , P. Voštiar [-] , F. Valentin [-] , F. Šašek [-] , O. Janáček [-] (82. J. Blanár [-] ) , V. Valentin [-] (36. D. Vytlačil [-] )

ŽK: 67. F. Šašek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: JEŽEK Ondřej - MAREŠ Bohumil, ŘIČICA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.