0:3
kont.
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 15:00

20.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrá Voda B jede dál na vítězné vlně, odnesly to Trhové Sviny B


Branky


20. C. Novotný , 37. C. Novotný , 41. J. Tomandl , 64. R. Candra (p.)
0

Ve 20. Kole přivítala Dobrá Voda B béčko Trhových Svinů. Domácí hráči jsou už týden jistým postupujícím do Okresního přeboru a závěr soutěže můžou dohrávat s klidem. Hosté minulé kolo udělali důležitý krok k záchraně, když v záchranářském souboji rozstříleli devíti góly Kamenný Újezd B. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oslabení hosté vzdorovali domácím do 20. minuty

V nedělním odpoledni byl favoritem zápasu domácí výběr. Ačkoli je mužstvo domácích, již od minulého víkendu jistým postupujícím v utkání nic nepodcenilo a od úvodních minut šlo za třemi body. Nutno podotknout, že jim k tomu dopomohli i hosté z Trhových Svinů, kteří měli tradičně při venkovním zápase problém se složením týmu a k zápasu dorazili v deseti hráčích. Tlaku domácích hráčů odolávaly Sviny rovných dvacet minut. Pak dostal míč za obranu Tomandl, který postupoval sám na brankáře, ale míč posunul ještě do komfortnější pozice nabíhajícímu Novotnému a ten neměl problém otevřít skóre zápasu – 1:0. Dobrá Voda byla nadále lepším týmem, ale střelecky se prosadila, až v závěru prvního poločasu. Ve 37. minutě zatáhl míč po pravé straně, až do vápna Šteyer a zpětnou přihrávkou našel na vápně volného Novotného, který skákavou střelou rozvlnil síť za brankářem Tomáškem podruhé – 2:0. O čtyři minuty později to bylo o tři branky, když krásným pasem za obranu našel Klíma nabíhajícího Tomandla a ten lobem přes brankáře zvyšoval na 3:0. Zaslouženě šli tak do šaten s velmi dobrým náskokem domácí hráči.

Ve druhém poločase Dobrá Voda nadále kontrolovala hru a došla si pro tři body

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu, jako ten první. Hosté ze Svinů se soustředili přeci jen více na obranu, aby neodjeli s debaklem, přeci jen v deseti lidech a bez možnosti střídání ubývají síly strašně rychle. Hráči Dobré Vody si vytvářeli jednu šanci za druhou, ale v zakončení chyběl větší klid nebo přesnější muška. Jejich útočné manévry pak taky často zastavoval nejzkušenější muž v hostujícím dresu Vazač, který byl zároveň i nejlepším hráčem Trhových Svinů v tomto zápase. Změny skóre se tak diváci dočkali po hodině hry, kdy z pokutového kopu zvyšoval na 4:0 pravidelný exekutor Candra. Domácí ve druhé půli na rozdíl od hostů využili možnost hned pětkrát střídat a do hry poslali i své patnáctileté naděje Petra Pajenského a Jakuba Šteyera. Mladá krev v dresu domácích ukázala bojovnost a dokázali se protlačit i do zakončení, které ale ani v jednom případě neskončilo brankou. Výsledek 4:0 tak zůstal nezměněn, až do závěrečného hvizdu hlavního rozhodčího Stacha a Dobrá Voda B si tak v čele tabulky vytvořila, již patnácti bodový náskok.



Ohlasy k zápasu


SK Dobrá Voda B
Petr Šteyer (hráč): "Od úvodních minut jsme měli více ze hry, čemuž pomohl fakt, že hosté dorazili v deseti. Dostávali jsme se do hodně šancí a za první poločas jsme dokázali tři proměnit. Druhý poločas se obraz hry nezměnil. Jen s proměňováním šancí to bylo horší a vinnou řady nepřesností jsme nepřidali další branky. Do hry se zapojili i domácí dorostenci, kteří se předvedli bojovností a oba se dostali do šance. Tři body zůstaly zaslouženě doma."

TJ Spartak Trhové Sviny B
Pavel Randa ( záložník ): "Na Dobrou Vodu jsme jeli pouze v deseti lidech, takže jsme možná i čekali, jak nás první tým tabulky přejede jak nic. Do šancí se domácí dostávali od začátku, ale zprvu bylo vidět, kteří střelci nejspíš strávili sobotu na pivních slavnostech. Ještě ve 40.minutě jsme prohrávali pouze 1:0, což se zdálo být celkem nadějné. Ovšem když poločas skončil, bylo to už 3:0. Druhý poločas přidali domácí pouze jeden gól. Bylo to opět ,,střeleckou,, formou útočníků, ale i tím že se půle kouskovala častými zásahy rozhodčího. Naše hra nebyla nijak ukázková, ale dřeli jsme až do konce. Hlavně v bránění. A i když domácí měli silnou podporu z A týmu, nebyli jsme asi zas tak jednoduchý soupeř, a to i přes to , že jeden hráč přišel v zápalu boje o podrážku, další nechali doma nohy i plíce a některé jsme pro jistotu nechali doma celé."



Sestavy


SK Dobrá Voda B
J. Pauer [-] - P. Smejkal [-] (46. L. Klimeš [-] ) , R. Candra [-] (66. J. Šteyer [-] ) , K. Klíma [-] (48. P. Pajerský [-] ) , J. Tomandl [-] , O. Jirák [-] , P. Šteyer [-] (79. Č. Marek [-] ) , C. Novotný [-] (46. P. Hoffmann [-] ) , J. Toman [-] , P. Choboda [-] , V. Hanousek [-]

TJ Spartak Trhové Sviny B
J. Tomášek [-] - P. Kohout [-] , P. Randa [-] , J. Fabián [-] , R. Vazač [-] , M. Valut [-] , P. Bartizal [-] , M. Marek [-] , J. Tomášek [-] , M. Němec [-] , R. Petr [-]

ŽK: 85. L. Klimeš - 72. P. Randa .
Počet diváků: 32.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.