4:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

19.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladé B rozhodlo zápas s Lišovem B ve druhém poločase


Branky


0

Mladé B se po týdnu volna chystalo na soupeře z Lišova. Předposlední tým tabulky minulé kolo podlehl na domácím hřišti Ledenicím B a nelehký soupeř na něj čekal i nyní. Domácí chtěli odčinit poslední domácí porážku se Štěpánovic a navázat na své tří bodové vystoupení na půdě Trhových Svinů B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se diváci branky nedočkali

Po silném krupobití svlažený trávník v Mladém byl místem, kde se odehrálo další kolo mezi domácím SK Mladé B a hostujícím Lišovem. Obě rezervy měly trochu problémy se sestavou, ale lépe na tom přeci jen byli domácí, kteří si mohli dovolit v průběhu hry dvakrát střídat na rozdíl od hostů, kteří přijeli v jedenácti lidech. První poločas byl velice vyrovnaný už od začátku hry, i když o něco více ze hry měli domácí, kteří mohli hned několikrát skórovat. Postupně své šance neproměnili Vítek, Kolář a Schuster Miloš. Na druhé straně měl obrovskou šanci hostující útočník, který po zaváhání domácích stoperů obešel i brankáře Dvořáka, ten ho alespoň vytlačil z ideálního střeleckého úhlu a tak jeho pokus skončil pouze v boční síti. Žádné další větší příležitosti první poločas nepřinesl, a tak se šlo do kabiny za nerozhodného stavu.

Výborný vstup Mladého do druhé půle rozhodl o výsledku zápasu

Do druhého poločasu, vstoupili aktivněji domácí. A taky se hned po pěti minutách radovali z branky. Po rychlé akci se kolmou přihrávkou dostal míč k Vítkovi a ten se sám před brankářem nemýlil – 1:0. Uplynulo dalších pět minut a Mladé už vedlo 2:0. Po rychlé kombinaci na levé straně se dostal míč k Lískovcovi, který navedl míč na střed hřiště, posunul Schusterovi a ten střelou zpoza vápna, i trochu se štěstím, poslal domácí do dvoubrankového vedení. Hrozivou patnáctiminutovku završil třetí brankou v síti hostů Drábek. A opět u toho byl Lískovec. Kolmou přihrávkou vyzval Drábka a ten si se svou příležitostí poradil – 3:0. S tříbrankovým vedením se dostal na kopačky domácích klid a vytvořili si ještě spoustu brankových příležitostí. Za zmínku stojí rychlý brejk trojice Schuster, Linhart, Drábek, ale poslední jmenovaný při zakončení stál v ofsajdu.  Střelou zpoza vápna se připomněl hostujícímu brankáři Benedovi domácí Schuster, ale na rozdíl od prvního pokusu, který skončil brankou, si Beneda s jeho pokusem poradil. Nejvíce příležitostí si v zápase vytvořil Drábek, ale do konce zápasu proměnil už pouze jednu a to když tři minuty před koncem opět po přihrávce od Lískovce témě z totožné pozice jako u svého prvního gólu obstřelil, tentokrát levou nohou, vyběhnuvšího Benedu – 4:0. Utkání bylo rozhodnuté a tak rozhodčí Hučík mohl s klidným svědomím v 90. minutě naposledy písknout do píšťalky a tím ukončit utkání.



Ohlasy k zápasu


SK Mladé B
Miloš Schuster (hráč): "V prvním poločase se hrálo hodně vyrovnaně, ale měli jsme tam hodně šancí, které jsme nedali. Ve druhém to byl úplně jiný zápas. Soupeři úplně došly síly a my jsme jenom dávali góly. Občas jsme si s tím až moc hráli a zbytečně to strkali až do prázdné, ale za stavu 3:0 to k tomu člověka svádí, chce si to užít a my jsme si to užili do poslední chvíle a zaslouženě vyhráli."




Sestavy


SK Mladé B
L. Dvořák [-] - M. Zemek [-] , J. Kypta [-] , D. Scheicher [-] , M. Pešek [-] - M. Drábek [-] - - M. Lískovec [-] , M. Schuster [-] , J. Vítek [-] (61. J. Brůžek [-] ) , P. Schuster [-] (40. T. Linhart [-] ) , A. Kolář [-]

SK Lišov B/Štěpánovice
L. Beneda [-] - M. Formánek [-] , J. Beneda [-] , J. Míka [-] , J. Flíček [-] , R. Cimbura [-] , M. Werner [-] , L. Masnička [-] , P. Kandl [-] , J. Kročák [-] , D. Mlýnek [-]

Hráči zápasu: L. Dvořák , M. Drábek , M. Lískovec .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Hučík Marek - FRIED Jan (N), HART Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.