Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 17:00

14.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nevídaný debakl domácího Lišova B, kterému Dobrá Voda B nasázela na jeho hřišti 10 branek!


Branky


0

Vedoucí tým skupiny B mužstvo Dobré Vody B, zavítalo na hřiště do Lišova, kde je čekal zápas s místním béčkem. Domácí tým je na úvod jara v dobré formě, když si připsal ve dvou kolech plný počet šesti bodů. Lídr soutěže, si přivezl dobrou náladu po domácí výhře 6:2 nad posledním Kameňákem. "Byli jste na zápase? Ohodnoťte úroveň hry, rozhodčích nebo oznámkujte jednotlivé hráče!" 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lišov šel do dvoubrankového vedení, ale do poločasu stihla Dobrá Voda výsledek zápasu otočit

Úvod zápasu odpovídal předzápasovým prognózám. Domácí hráči vstoupili do utkání aktivněji a po necelých dvaceti minutách vedli 2:0. Nejprve se trefil ve 13. minutě David Mlýnek a o 6 minut později zvyšoval Kándl. Lídra tabulky však tento stav nesrazil do kolen, naopak. Do poločasu stačili hráči Dobré Vody vývoj zápasu zvrátit ve svůj prospěch. Kontaktní branku vstřelil ve 27. minutě Choboda, když se prosadil po centru ze strany a hostů bylo najednou plné hřiště. Vyrovnání přišlo ve 36. minutě, rohový kop Šteyera nasměroval do branky na přední tyči zakončující Smejkal – 2:2. Uběhlo pět minut a hosté šli do vedení. Agilní Šteyer utekl po pravé straně, obhodil si stopera domácích a střelou na zadní tyč dal na 2:3. Lišov mohl odpovědět před odchodem do kabin, ale závar před brankou hostující brankáře Růny, gólem neskončil. 

Dobrá Voda předváděla ve druhém poločase hotové střelecké manévry a jejich gólostroj se zastavil na čísle 10!

Druhý poločas začal vyrovnanou partií. V 51. Minutě se zadařilo opět hostům z Dobré Vody. A opět u toho byl Šteyer. Ten vlétl do vápna z pravé strany, jeho střelu dokázal domácí brankář Dušan Mlýnek vyrazit, ale jen k nohám dobíhajícího Candry, který míč doklepl do branky – 2:4. Za tři minuty vedli hosté už o tři branky. Po odvráceném centru se dostal k míči na hranici penalty Šteyer – 2:5. Po hodině hry se podařilo domácím hráčům snížit. Propadnutý míč uklidil na malém vápně David Mlýnek – 3:5. To bylo ovšem z domácí strany co se týče gólových momentů vše. Naopak hosté se pro domácí zle rozstříleli! V 67. minutě byl ve vápně faulovaný Klíma a Candra z penalty trestal - 3:6. Za dvě minuty předvedli hosté pohlednou kombinační akci, na jejímž konci byl hrdina minulého kola Jakub Marek, který zvýšil na 3:7. To ovšem nebyl konec hororového zápasu pro domácí Lišov. V 76. Minutě využil chyby v rozehrávce Šteyer, který následně prošel od poloviny hřiště přes dva bránící hráče domácích a završeným hattrickem dal na 3:8. V 82. Minutě přišel nejhezčí gólový okamžik Dobré Vody. Dlouhým pasem našel Smejkal nabíhajícího Klimeše a ten z nulového úhlu, po vzoru Van Bastena, vymetl šibenici na zadní tyči Mlýnkovy branky. Deseti gólový účet Dobré Vody završil v předposlední minutě zápasu Arnold, který zužitkoval přihrávku z levé strany hřiště. Dobrá Voda tak rozdrtila svého hostitele z Lišova, nevídaným skóre 3:10!



Ohlasy k zápasu


SK Lišov B/Štěpánovice
David Mlýnek (hráč): "Měli jsme dobrý začátek a podařilo se nám dát dva góly, měli jsme pak ještě další šance zvýšit náskok, ale ty se nám nepodařili proměnit. Poté jsme dostali do poločasu tři rychle góli na které jsme už nedokázali odpovědět. A tak bohužel vysoce prohráli."

SK Dobrá Voda B
Petr Šteyer (hráč): "Úvod zápasu patřil domácím, ale ani dvoubrankové manko nás nesrazilo do kolen. Tým bojoval, dřel a ukázal pověstné fotbalové srdíčko. Do poločasu jsme zápas zvládli otočit a ve druhé půli jsme si s chutí zastříleli. Šli jsme štěstíčku naproti a získali další tři body."



Sestavy


SK Lišov B/Štěpánovice
D. Mlýnek [-] - M. Murčo [-] , J. Beneda [-] , M. Žižka [-] , J. Kándl [-] (75. J. Šíma [-] ) , D. Mlýnek [-] , L. Masnička [-] , D. Brtna [-] , P. Kandl [-] , M. Formánek [-] , J. Kročák [-]

SK Dobrá Voda B
T. Růna [-] - R. Candra [-] (78. A. Šauer [-] ) , K. Klíma [-] (69. L. Vejsada [-] ) , J. Marek [-] (71. L. Klimeš [-] ) , O. Jirák [-] , P. Šteyer [-] , P. Smejkal [-] (85. Č. Marek [-] ) , A. Arnold [-] , P. Hoffmann [-] , P. Choboda [-] , V. Hanousek [-]

ŽK: 40. D. Mlýnek - 59. J. Marek .
Hráči zápasu: T. Růna , R. Candra , P. Šteyer .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠAFRÁNEK Josef - HART Petr (N), HLAVÁČ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.