2:4p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.01.2016 16:30

Semifinálové.kolo, Středočeský | Rakovník | Viola Cup , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Juventus Beer si v prodloužení zajistil účast ve finále + FOTO


Branky


18. J. Sklenka , 22. P. Hornof - 9. S. Rous , 13. A. Mašek , 27. M. Polák , 29. D. Bechner
0

V posledním semifinálovém zápase jsme se dočkali dramatického závěru, kdy se o vítězi rozhodlo až v prodloužení. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepřesné střelecké pokusy

V úvodní minutě nastřelil Petr Tvrz tyč Vodrážkovy brány. „Brankář“ Juventusu Beer v zápětí prověřuje Peška. Ve 14. minutě chtěl dlouhou střelou překvapit zase na oplátku Pešek, ale Vodrážka stihl balón vytáhnout nad.

Do velké šance se v 6. minutě dostal Hornof, ten našel volného Petra Tvrze před brankou, k němu se ale stihl vrátit Mašek a překazit tak šanci soupeřů. V 8. minutě se Petr Tvrz dostal ke střele, ale jeho střelecký pokus letěl vedle branky. V 9. minutě přišel zlom zápasu.

Po rychlém rohovém vhazování si Rous našel místo ve vápně a z voleje propálil vše včetně Peška, 0:1. V 10. minutě se Fokefulu nabízela šance v podání přímého kopu, ale míč zastavila bránicí zeď. Konec prvního poločasu byl bez větších brankových příležitostí na obou stranách. 

Hráči Fokefulu si vybojovali prodloužení

Už ve 13. minutě se prosadil po individuální šanci Mašek, 0:2. Hráči FC Fokeful měli ještě dostatek času na srovnání skóre. Ve 14. minutě Pešek vypálil od středu hřiště, ale jeho střela pouze orazítkovala tyč Vodrážkovy brány. V 18. minutě Vodrážka opět skvěle zasáhl, nejprve vyrazil střelu Rohly, pak i dorážku toho samého hráče.

Od 18. minuty zavelil Jaroslav Červený z lavičky, že se bude hrát power play. Peška v bráně vystřídal Sklenka. Tento tah se osvědčil, po trpělivé hře vystřelil Sklenka z poloviny hřiště a uklidil míč za Vodrážkovy záda, 1:2.

V zápětí měl Petr Tvrz velkou šanci na srovnání skóre, ale nestihl přihrávku před odkrytou brankou. Fokeful měl převahu, a byl vidět zápal se kterým se snaží o obrat utkání. Z ojedinělé akce dokázal Rous vystřelit, ale jeho střela šla mimo bránu.

Ve 22. minutě to byl nejprve Pucholt, který se snažil Vodrážku prostřelit. Odražený balón se dostal k Hornofovi, a tomu už se podařilo brankáře překonat, 2:2. I přes tlak v závěru utkání, zápas skončil nerozhodně v základní hrací době 2:2. 

Štěstí se přiklonilo na stranu Juventusu

Prodloužení začalo nátlakem hráčů Fokefulu. V 1. minutě Hornof pěkně vypálil na Vodrážku, ten však dokázal jen vyrazit. K dorážce se opět dostal Hornof, ale další střelecký pokus mu zablokoval spoluhráč P. Tvrz. V 2. minutě šel Havel sám na Sklenku, ale ten nohama balón vyrazil. Z protiútoku dokázal Hornof skvěle najít před brankou P. Tvrze, který ovšem nastřelil pouze tyč.

Ve 3. minutě se Polák trefil nechytatelně do vinglu branky, 2:3. V zápětí Fokeful odpověděl tyčí. Následovala rychlá protiakce založená Sklenkou, ale zakončení šlo mimo branku. Vodrážka se pokusil ihned střílet nehlídanou branku, ale za Sklenku se vrátil Mates, který odvrátil přesně letící míč do branky. Hra nahoru dolů, šance na obou stranách. V poslední minutě využil vysunutí Sklenky Bechner, získal balón, který usměrnil do prázdné brány, 2:4



Ohlasy k zápasu


FC Fokeful
Sklenka: První poločas jsme hráli až moc zataženě a čekali, co Juventus vymyslí. Druhý poločas jsem začal chybou a Juventus nás potrestal druhým golem. V power play jsme měli tlak a po zásluze vyrovnali. V prodloužení jsme měli převahu ale nedokázali jsme vstřelit branku.

Juventus Beer
Havel: Proti Fokefulu jsme podali náš nejlepší výkon za celý turnaj. Věděli jsme, že si myslí, že já budu zůstávat jen vepředu a oni nás budou přečíslovat. Celé jsem to změnil a dobře kluky na to připravil. Výborně nám zachytal Vodrážka. Byl to nej zápas celého dne. My měli i trochu štěstí, ale když vedete 2-0 bylo by nespravedlivé nepostoupit. Kluky musím moc pochválit za přístup k zápasu.



Sestavy


FC Fokeful
T. Pešek [-] - P. Hornof [-] , M. Kučera [-] , T. Mates [-] , T. Pucholt [-] , M. Rohla [-] , J. Sklenka [-] , P. Tvrz [-] , M. Tvrz [-]

Juventus Beer
T. Vodrážka [-] - M. Havel [-] , P. Makarský [-] , A. Mašek [-] , M. Polák [-] , D. Bechner [-] , S. Rous [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku