Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.12.2015 15:00

4.kolo, Středočeský | Rakovník | Viola Cup , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Redoby připisuje vítězství nad týmem Úlehle + FOTO


0

Od tohoto duelu se očekával vyrovnaný souboj. Redoby team ale v prvním poločase dokázalo využít chyb soupeře a v druhém přialo další dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlak Redoby Teamu přinesl dva góly

Již od úvodního hvizdu byl zápas ve znamení nátlaku Redoby Teamu. Uběhlo jen pár sekund, když útočník Ulehle vystihl nahrávku Kocha a šel sám na brankáře Krause, který se ale blýskl skvělým zákrokem.

Ve 2. minutě to byl Lupák, kdo dostal míč po kombinaci za záda Řepky, 0:1. Ve 3. minutě zvýšil náskok Redoby Teamu Bečirevič, 0:2. Tlak Redoby Teamu stále rostl a Řepka musel čelit nebezpečným střelám, jako té Lupákovo v 5. minutě, kterou vyslal nebezpečně k tyči.

O 2 minuty později zahrával Koch přímý kop, i díky teči střela v brance Ulehle neskončila. V tento okamžik se zlepšil pohyb hráčů z Ulehle, kteří napadali rozehrávku Redoby teamu. Nahrávku zachytil Hanych, který v 9. minutě pálil, Kraus byl ale připraven. A. Kraus centrem našel J. Krause, který hlavou prodloužil na osamoceného Janouška. Janoušek si se situací před brankářem neporadil. O chvilku později to byl opět Janoušek, který měl slibnou brankovou příležitost, ale ani napodruhé Řepku nepřekonal. V 11. minutě Hanych pálil z půlky hřiště, ale Kraus jeho střelu odvrátil na roh. Ke konci prvního poločasu přišla ještě pěkná kombinace Redoby teamu, kterou však Žďánský neproměnil.

Redoby team nezaváhal ani v druhém poločase

Hned v úvodu druhého poločasu fauloval Koch Krejčího, ten však šanci na snížení nevyužil a poslal střelu vedle brány.

V 18. minutě se ocitl Janoušek sám před Řepkou, ale ve stoprocentní šanci dokázal nastřelit pouze tyč brány. Ve 20. minutě nejprve vyrazil Řepka Kochovi jeho jedovatou střelu, ale na dorážku Žďánského již byl krátký, 0:3.

O minutu později vystihl Zuska přihrávku Redoby Teamu, našel Krejčího před brankou, který neměl problém se zakončením, 1:3. Hned po rozehrání se míč dostal ke Kochovi a ten svou přízemní střelou překonal Řepku, 1:4.

Závěr utkání přinesl další šance na obou stranách, Řepka ani Kraus už překonaní nebyli. 



Ohlasy k zápasu


FC Úlehle
Zdeněk Řepka: V tomto zápase jsme narazili na dobrého soupeře, a doplatili na naši neschopnost vstřelit branku, za to po chybách opět inkasovali zbytečné góly.




Sestavy


FC Úlehle
Z. Řepka [-] - R. Vaníček [-] , V. Zuska [-] , R. Šnajdr [-] , A. Špička [-] , J. Špička [-] , J. Hanych [-] , M. Krejčí [-] , P. Holeček [-] , J. Vejvoda [-]

Redoby team
A. Kraus [-] - J. Kraus [-] - P. Huttr [-] , T. Koch [-] , D. Žďánský [-] , J. Bečirovič [-] , .. Fencl [-] , K. Lupák [-] , J. Sláma [-]

Hráči zápasu: T. Koch .
Místo: sportovní hala TJ TZ Rakovník.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku